2012/12/24

answers!

Moikka! Alotin näihin vastailun eilen ja nyt sain tän valmiiks :-) Valokuvat on otettu tänään ja ei voi muuta sanoa kuin, että anoppi on laittanu kodin ihanan jouluiseksi! Ollaan muutenkin ihan joulutunnelmissa eli syöty vatsamme täyteen jouluruokaa, heh. Poikkis lähti just joulupukki kierrokselleen ja tulee vasta tunnin päästä takasin, joten mulla oli tässä välissä hyvin aikaa postailla teille. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!
joulu6

PERUSJUTUT 
mistä oot kotosin? Mä oon syntyny Mäntsälässä, mutta paria vuotta lukuunottamatta oon aina asunu Lahdessa.
mistä inspiroidut? Aikalailla monista asioista. Välillä jotkut blogit inspiroi ihan hulluna, lehdet, taidejutut, random kuvat mitä löytää joskus netistä, tuunausideoista ja vaatteistakin tulee joskus inspiroiduttua
mitä kuuluu? Tällä hetkellä on vähän outo olo, kun en tosiaan oo nukkunu koko yönä ja nyt otin pikku päikkärit :-D Vähän semmonen pöhnänen olo siis. Muuten kuuluu hyvää, huomenna jouluaatto ja saa nukkua pitkään, jee!
onks sulla mitään mottoo tai jotain elämän ohjetta? Mä ajattelen aina, että jos joku on tarkotettu tapahtumaan niin sitten se tapahtuu. Ja jos ei, niin sitä ei ollu tarkoitettu. Toi on semmonen elämän "asenne" mikä on auttanu mua tosi paljon kun oon oppinu ajattelemaan noin :-)
mikä on sun ärsyttävin tapa ? Poikaystävältä jos kysyttäis nii tää mun siivousfriikkeys :-D On kuulemma outoa imuroida sunnuntai-iltana koko kämppää..
Missä olet töissä ? Oon sellasessa henkilöstövuokraus firmassa töissä ja oon sitä kautta saanu töitä tosi paljon Hoplopista.
Mistä asiasta olet elämässäsi kiitollisin? Oon kiitollinen siitä, että oon terve ja mulla on mahollisuus tehdä elämässä sellasia valintoja mitä haluan.
Kuinka jaksat aina olla noin iloinen ? Ei mököttämisestä oo mitään hyötyä! :D
Kolme tärkeintä asiaa tällä hetkellä elämässäsi? läheiset ihmiset, koulu ja LOMA (haha)
Onko sulla älypuhelinta? EI !!!!!
Mitä nykypäivän ilmiötä et ymmärrä? No just noita älypuhelimia..mun mielestä on ihan naurettavaa kun ihmiset on ihan riippuvaisia jostain iphöneistä. Mulla olis vaikka mitä sanottavaa vielä noista, mutta en nyt viitti alkaa kirjottamaan romaania :-D Voin joskus avautua aiheesta enemmänkin, jos jotain kiinnostaa, heh!
Onko sulla koskaan ollu lemmikejä? on ollu! 2 marrrrsua 
Mistä unelmoit? Muuttamisesta ulkomaille ja kivasta jatko-opiskelupaikasta
Haluatko lemmikkejä ? En ainakaan tällä hetkellä oo suunnitelmissa.
Oletko ikinä harrastanut mitään liikunta harrastusta ? Haha toi kuulosti just siltä että ainaki olis pitäny :-D Joo siis harrastin muodostelmaluistelua 9 vuotta.
onks sul mitää omituisii neurooseja? No oon kuulemma ihan neuroottinen siivooja! En ymmärrä mistä tämmönen argumentti kumpuaa! :-D
juotko paljo kahvii tai teetä? Kahvia en juo, mutta teetä tosi paljon (itseasiassa tälläkin hetkellä)
ootko kiinnostunu politiikasta? Haluaisin olla, mutta ei mua kyllä oikeestaan kiinnosta. 
missä tilanteessa kiroilit viimeksi? Varmaan aamulla kun herätin mun kaverin ja kerroin, että meijän mökissä on ihan helvetillinen sotku (tai oli, koska siivousneurootikko Krista oli jo ehtinyt siivota koko mestan, haha)
neljä positiivista ja neljä negatiivistä asiaa sussa? Hmmm..no oon vähän tämmönen höpsö, joten mua on kuulemma helppo lähestyä ja muhun on helppo tutustua. Oon myös tosi luotettava ystävä ja kai mulla joskus ihan hyviä juttujakin on :-D Onpas hankalia tämmöset kyssärit! Negatiivista mussa varmaan on, että en oikeen osaa pidemmän päälle kattoa semmosta negatiivistä käytöstä muilta ja se saattaa ahistaa (olipas hankalasti muotoiltu lause, tajuskohan kukaan mun pointtia?). Oon myös sen siivoomisen kanssa vähän semmonen, että mua häiritsee jos meillä on sotkusta ja sitten oon kokoajan vaatimassa, että siivotaan ja poikkista ei taas haittaa, jos meillä on vähän sotkua nii siitä tulee vähän semmosta kinaa ja sitten oon ärsyttävä :-D Negatiivistä mussa voi myös olla se, että kun päätän jotain nii siitä on joskus hirveen hankala keskustella enää, koska aattelen että asia pitää hoitaa just noin ku mä oon sen suunnitellu.
Millaista ruokavaliota noudatat? En oikeestaan minkänlaista..syön tosi sekalaisesti kaikkea. Ainoastaan monia kasviksia en voi syödä, koska oon allerginen :-(
Mitä syöt tavallisimmin aamu-ja iltapalaks? jogurtti + mysli ja sitten jotain leipää ja teetä/kaakaota
Mikä on kallein juttu minkä oot ostanu? Kallein juttu on varmaan ollu tää mun macbook pro, minkä ostin kokonaan omilla rahoilla.

joulu1

BLOGGAAMINEN

5 lemppariblogia ? tää, tää, tää, tää ja tää nyt vaikka esimerkiks on tosi kivoja blogeja :-)
mistä sun blogin nimi tulee? Siitä Kooksin samannimisestä biisistä !
Tunnistetaanks sut usein kadulla jne bloggariksi? Huomaatko ihmisten tuijottavan?
Kaupugilla kävellessä en hirveesti kiinnitä huomiota ihmisten katseisiin, mutta kyllä joskus tajuaa jos joku ihan suoraan vaan tuijottaa :-D 
Onko kukaan koskaan "livenä" myöntänyt lukevansa sun blogia?
On :)
Kuka ottaa yleensä sun asukuvat?
Poikaystävä tai kaverit! Mä oon kyllä onnekas, kun niin moni mun kavereita on tosi hyviä valokuvaamaan ja etenkin toi poikkis :-)
Millä ohjelmalla muokkaat sun kuvia? Photoshopilla. Versiona mulla on CS 5.

joulu3

KOULUTUS

mikä on sun unelma ammatti? Graafinen suunnittelija on mun unelma-ammatti. Toi on aika "laaja" käsite, joten uskon että viihdyn noissa hommissa kyllä pitkään, kun sitten joskus työelämään pääsen.
Millaista on opiskella graafista suunnittelua? Ihan huippua! Nyt mulla on viimenen lukiojakso ja haluisin vaan jo päästä tekemään amiksen puolelle mun lopputyötä.
Oliko vaikea päästä opiskelemaan nykyiseen kouluusi? Ei mun mielestä mitenkään erityisen vaikea. Mulla oli ihan tosi hyvä keskiarvo kun pääsen peruskoulusta niin pääsin niihin pääsykokeisiin ihan heittämällä. Pääsekokeissa sitten testattiin vähän sitä, että onko sulla silmää tommosiin hommiin ja ootko miten luova. Mä sain muistaakseni tosi hyvät pisteet noista pääsykokeista. Jatko-opiskelemaan kun tällä alalle lähtee niin sitten se kilpailu on paljon kovempaa ja esim. muotsikkaan on tosi vaikea päästä sisään.
Mitkä ovat huonot ja hyvät puolet kaksoistutkinnossa ? Hyvät puolet tietysti siinä, että saan myös valkolakin ja oon kouluttautuneempi. Huonot puolet on siinä, että lukio ei mua ihan hirveesti inspiroi, joten se tuntuu välillä vähän pakkopullalta.
Mitä kaikkee voit tehä työkses ku valmistut? Vaikka mitä! Ensin ajattelin kyllä jatko-opiskella lisää. Mahdollisia työpaikkoja olis kuitenki esim. mainostoimistot, lehtikustantamot ja -painot. Monet alalta valmistuneet työskentelee kuitenkin yrittäjinä.
Millasii juttui te käytännössä teette koulussa tohon alaan liittyen? Täytyyks olla hyvä piirtää vai riittääks taiteellinen silmä ja atk-taidot?
Mua aina naurattaa, kun kysytään pitääkö omata hyvät piirrustustaidot, sillä oon jollain 3-vuotiaan tasolla piirrustustaidoiltani :-D Eli ei tarvi olla hyvä piirtäny, mutta onhan se plussaa. Kirjojen, lehtien tai ihan minkä vaan graafisen jutun kuvituksia voi nimittäin tehdä piirtämällä. Mulla itellä on just enemmän sitä taiteellista silmää ja mä nään mitkä värit ja elementit toimii yhessä. Se on semmonen perusjuttu mitä ilman tällä alalla ei pärjää. Koulussa sitten opitaan ne "atk" taidot, eli ohjelmien käyttö.
Koska ajattelit aloittaa kevään kirjoituksiin lukemisen vai ootko alottanu jo? Joskus tässä..ehkä joululomalla vois alottaa :D
Mikä susta tulee "isona"? Toivottavasti hyvä graafinen suunnittelija ja onnellinen ihminen :-)
Mimmonen opiskelu tausta sulla on ? Mä oon käyny peruskoulun ennen tätä nykyistä koulua!
kerro sun koulusta, miten päädyit tekee kaksoistutkintoo, ootko tyytyväinen menestyksees ja mitä muita vaihtoehtoja sulla oli sillon ku hait kouluun? Mä hain myös hotelli ja matkailualalle sekä kuvispainotteisille luokille lukioon. Mun nykynen koulu oli kuitenkin mun ykkösvaihtoehto ja onneks pääsin sinne. Olisin kyllä päässy noihin muihinkin..:D Oon ollu ihan tyytyväinen mun koulumenestykseen, lukion puolella olis vaan kivempi saada vähän parempia numeroita :-) Kaksoistutkintoa halusin lähteä suorittamaan siksi, että jatko-opiskelu mahikset olis sitten paremmat, kun on kouluttautuneempi.
Opiskeletko siis 2. asteella? Juu ja oon viimesen vuoden opiskelija nyt.
käytkö palkkatöissä? Käyn

joulu7

SUHTEET 
kuinka kauan oot seurustellu sun poikaystävän kanssa? Vähän päälle vuoden.

mikä on parasta sun poikaystävässä? Entä huonointa? Parasta ominaisuutta on vähän vaikea sanoa, mutta yleisesti ottaen ihanaa mun poikaystävässä on se, että meillä on yhtä hölmöt jutut ja sen kanssa voi olla ihan oma ittensä :-) Huonointa on sen kiukkuilu :D
haluutko koskaa mennä naimisiin? En. Mun mielestä koko naimisiinmenossa ei oo oikeen mitään järkeä. Tästäkin aiheesta mulla on hirveesti mielipiteitä ja voin joskus kirjotella niistä lisää (ehkä).
haluisitko joskus lapsia? En. Mä en oikeestaan pidä lapsista ollenkaan (oikei nyt kuulostan aika hirveeltä, heh :-D)
ootteko suunnitellu lähtevänne sun poikaystävän kanssa johonkin reissuun lähiaikoina? Juu!
minkä ikäinen sun poikaystävä on? 21
miten tutustuit sun poikaystävän kanssa ? Se tuli meijän kouluun :-)
kuinka monta kertaa oot seurustellu? Pari kertaa, mutta tää on ensimmäinen ihan "virallinen" ja vakava juttu :-)
miten sun ja Jennin blogin loppuminen on vaikuttanu teijän väleihin? Eipä oikeestaan mitenkään. Ihan samanlaiset välit on kuin ennenkin :-)
uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? En. Ihastumiseen kyllä joo,  mutta rakkaus tulee sitten ajan kanssa.

joulu2

 VAATTEET, TYYLI YMS 

mitkä asiat vaikuttaa omaan tyyliisi? Inspiroivat jutut saattaa joskus vaikuttaa, että haluun vaikka jonkun tietyn vaatteen tai keksin jonkun hyvän yhdistelmän. En oikeestaan seuraa trendejä, vaan tykkään käyttää sellasia vaatteita mistä ite tykkään.
millaisista tyyleistä pidät? Tykkään katella "kollegoiden" eli alan opiskelijoiden tyylejä, niillä on yleensä tosi kivoja ja omaperäisiä juttuja päällä :-)
mitkä on sun top 5 vaatekappaletta? Hmm..varmaan mun yhet tosi hyvät farkut, yks harmaa tunikapaita joka on aina helppo yhistää kaikkeen ja sitten mun yks mustavalko raidallinen paita. Lemppareita on myös mun molemmat Baggu-reput, jos niitä nyt vaatteiksi voi luokitella :-D Voisin joskus tehä postauksen näistä mun lemppareista!
lempiväri? Tällä hetkellä tykkäilen vaatteissa neon keltaisesta. Muuten mun lemppariväreihin kuuluu harmaa, viininpunainen, minttu ja ruskea.
Mistä sä yleensä ostat sun vaatteet? Kirppareilta.
Miten olet löytänyt juuri tuon oman tyylisi? Oon vaan ostanu vaatteita jotka näyttää "omalta".
Kulutatko paljon aikaa laittautumiseen ja vaatteiden etsimiseen ? Tosi vähän aikaa..aamuisin mulla menee koko hommaan n. 10 minuuttia.
Mistä vaatekaupoista yleensä ostat vaatteitasi? En oo enää pitkiin aikoihin shoppaillu missään kaupoissa, mutta yhteistyöjuttujen kautta on tullu tilattua paljon esim. SheInsidestä. Muuten käyn paljon kirppareilla. Ulkomaanreissuilla tulee ostettua Topshopista, Zarasta, Urban Outfitteristä ja paikallisista kaupoista sekä kirppareilta.
kirppari mistä oot tehny parhaimpia löytöjä? Valtterin kirpparilta Helsingistä. Harmi vaan, että se just lopetti toimintansa? :(
Onko sulla liikaa vaatteita omasta mielestäs? Ei mulla oikeestaan oo, sillä oon hirveen ahkerana aina myymässä vaatteita joita en käytä (meillä on niin vähän kaappitilaa, että aina pitää jotain laittaa pois jos jotain uutta tulee).
Kuinka monet farkut omistat? Nopean yhteenlaskun tuloksena sain vastaukseksi 5.
Kuinka monta laukkua omistat? Kangaskasseja lukuunottamatta 9.
Mistä väristä tykkäät nyt eniten esim. vaatteissa? No se neon keltanen on nyt sellanen mikä pistää mun silmään aina kaikkialla!
Paljonko käytät vaatteisiin rahaa kuukaudessa? Keskimäärin ehkä 20e-40e
Onko sulla siisti vaatekaappi? On :-)
Käytätkö kynsilakkaa? En...tai tosi harvoin.

joulu4

MATKUSTELU JA ASUMINEN 

missä kaikissa maissa olet matkustellut? Espanjassa, Virossa, Ruotsissa, Belgiassa, Hollannissa, Bulgariassa, Unkarissa, Kanarialla, Thaimaassa, Italiassa, Ranskassa, Kyproksella ja varmaan vielä jossain, mutta en vaan nyt satu muistamaan :-D

mimmosessa asunnossa haluisit asua? Toi meijän asunto on nyt sellanen missä tykkään asua, mutta unelmakämppähän olis klassisesti sellanen ullakkohuoneistokämppä, missä olis mukavasti tilaa, leveät ikkunalaudat, vino katto ja hyvät maisemat.
missä maassa asuisit jos saisit valita? Tällä hetkellä mulle kävis joku Euroopan maa esim. Ranska, Hollanti, Belgia tai Espanja!
Jos saisit matkustaa ihan mihin vaa ni mihin menisit? Lähtisin jonnekin kauas, missä ei olis turismia  ihan hirveesti. Jonnekin päin Aasiaa olis kiva lähteä.
Minkä sisustusjutun ostaisit jos raha ei olisi esteenä? Ostaisin sellasen tosi laadukkaan maton, sillä toi meijän ikean matto on ihan järkky :-D Siitä lähtee sellasta pientä karvapölyä!!
tykkäätkö asuu suomessa? Suoraansanottuna en hirveesti. Onhan täällä paljon hyvääkin, mutta silti sydän halajaa reissuun.
kuinka iso asunto teil on? n. 40 neliötä

joulu5

SEKALAISET

Lempijuhlasi? Onhan tää joulu aika mukava :-)
Mitä toivoit joululahjaksi? En toivonu mitään.
Olitko kapinallinen yläasteella? Enpä oikeestaan. Mulla oli semmonen pieni "kapina" vaihe amiksen ekalla, mutta siihen se sitten jäiki :-D
Milloin joit alkoholia ensimmäisen kerran? 13-14 vuotiaana (sori äiti! :D)
Lemppari ruoka? Tykkään monista pastoista tosi paljon.
Mitä toivot elämältä? Sitä, että vanhana voi muistella kaikkia hauskoja ja kivoja juttuja mitä elämässä tuli tehtyä. Toivon, että uskallan tehä elämässä sellasia valintoja mitkä tekee mut onnelliseksi.
Pelkäätkö kuolemaa? En. En tietenkään haluis vielä kuolla, mutta sitten kun sen aika joskus tulee nii uskon ettei se pelota.
Ootko ikiin katunu mitää mitä oot tehny? Enpä oikeestaan. Joskus olis tietysti voinu vähän vähemmän sekoilla, mutta niille jutuille on nyt jälkikäteen voinu naureskella ihan olan takaa :-D
Parhaat festarit? En oo oikeestaan hirveen monilla festareilla ollu, mutta Summer Up vuonna 2010 oli aika ikimuistoinen :-D
top 3 laulajaa/bändii? No esimerkiksi Kooks, Florence and the Machine ja Lana Del Rey on hyviä.
Jos saisit päättää minkä kielen oppisit tosta noin vaan, mikä se olis? Kiina! Se on niin vaikea oppia, niin olis siistiä osata se.
lemppari biisit, karkit, safkat, juomat? Kaikista biiseistä paras on Kooksin Naive! Se on mun all time favouritti :-) Karkeista parhaita on Duello-suklaat.
tuntuko oudolta olla joulu ei-kotikotona? Ei onneksi.
pelottaako tulevaisuus? ei :)
jos oisit eläin, mikä eläin olisit? Varmaan joku marsu tai orava, haha.
uskotko horoskooppeihin? en.
Lemppari valokuvausaihe? Kaikki uudet paikat, kivan näköiset jutut ja ihmiset. 

20 comments:

 1. jee mä oon aina ennen luullu että oon tän maailman ainoo jolla on joku pakko siivota koko ajan, tai se ettei haluu älypuhelinta! kiitos kiitos kiitos piristit miun joulua paljon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva että piristin ja hyvä että siellä on joku hengenheimolainen :D

   Delete
 2. avaudu ihmeessä älypuhelimista :-D!

  ReplyDelete
 3. Jos ihmistä rakastaa, tietää haluavansa ja pystyvänsä elään sen toisen kaikkien ominaisuuksien kanssa,miksi ei sitoutuisi ja menisi naimisiin? Kummallista miten tää nykyinen ajattelutapa on tätä, että ihan sama asua yhesä ku kirjottaa joku paperiläpyskä. Mut se on kaikkee muuta ku ihan sama. :) ajattelen automaattisesti että ne jotka on aina vaan yhdessä mutta ei sitoudu, pitää koko ajan varalla sitä helppoa poispääsytietä. Mutta tosi rakkaus selvittää ne ongelmat ja todella sitoutuu oleen yhdessä. En todellakaan kunnioita avopareja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. eikö sun mielestä oo sitoutumista ilman naimisiinmenoa? Mun mielestä naimisiinmeno tekee (poikkeuksia on, sori että yleistän) ihmisestä laiskan panostaa suhteeseen, koska tuudittaudutaan siihen että ei toinen jätä kun ollaan kuitenkin naimisissa. Mun mielestä se on aitoa sitoutumista että ollaan yhdessä ilman sormustakin. Se myös kertoo, että ollaan yhdessä sen takia että rakastaa eikä sen takia että ollaan naimisissa. Tää on vaan mun mielipide ja ymmärrän kyllä sunkin pointin :) Erilaiset mielipiteet on mun mielestä vaan hyvä juttu, sillä niistä saa hyviä keskusteluja ;)

   Delete
  2. oon kyllä samaa mieltä sun kanssasi (krista), en ymmärrä että miten niin muka se ettei ole naimisissa tarkoittais automaattisesti sitä ettei ole sitoutunut siihen toiseen? sitä paitsi kaikilla ihmisillä ei ole samaa oikeutta naimisiinmenon osalta, ja anonyymin logiikalla se tarkoittais sitä ettei heillä olis sitten periaatteessa minkäänlaista mahdollisuutta olla "sitoutunut" suhteeseen... okei, rekisteröity parisuhde on toki keksitty, mutta siltikin.

   mun mielestä jokainen saa tehdä naimisiinmenon suhteen mitä tahtoo, mutta en kyllä itsekään oikein ymmärrä että mitä lisähyötyä se tuo itse suhteeseen? tästä muuten sais aikaan vaikka miten paljon keskustelua :-D

   Delete
  3. Siinä vaiheessa ku sulla ja sun miehelläs on yhteistä omaisuutta (asunto, auto ym) niin on ihan järkevääkin olla naimisissa, sillä jos toinen kuolla kupsahtaa niin sulle ei välttämättä jää mitään jos vaikka asunto on hänen nimissään..

   Delete
  4. Eka ano täällä taas. Asiallisia kommentteja nuo kyllä ovat. :) en tietenkää tarkottanu sitä että ilman sormuksia ei voi sitoutua vaan niinkuin sä aattelet et ollaan naimisis vaan sormuksien takia eikä rakkauden - eli nuoret kuvittelee et ku rakkaus loppuu ni voi vaan helposti lähtee. Naimisissa olevat tietää yleensä mihin on lähteny ja se puolet porukkaa jotka pysyy koko elämänsä yhessä, tietää et aina ei rakkaus kukoista mut ne osaa myös sitten elvyttää sitä ja asennoitua siihen että kokoajan kasvetaan yhdessä. Avoparit (ja puolet niistä aviopareistakin) hoksaa jossai vaihees kasvaneensa erilleen,mikä on varmaan yleisin syy eroihin, ja sit niille on helpompiki tehä se pesäero ilman lakiasioita. Mä oon vaan sitä mieltä että kun se oikee kolahtaa kohdalle niin kyllä sen vaan tietää sit ku haluuakin ruveta suunnittelee häitä, asuntoja, perhettä... :) t.monta vuotta onnellisesti naimisissa ja vaimona ollut nuori :) eikä rakkaus oo hävinny mihinkää, päinvastoin lujittunu ja vahvistunu koko ajan. Ja olen myös paljon onnellisempi sormuksien kanssa, vaikka ne vain tavaraa ovat - mutta ihanaa olla jonkun vaimo ja ihanaa kun on oma puoliso. :)

   Delete
 4. vaikutat iha mahtavalta ihmiseltä! voisitko tartuttaa muhunki kaiken ton sun pirteyden ja ilosuuden ja kaiken tollasen no miten sen nyt sanois.. elämänjanoisuuden ja sellase eteenpäinkattomisen ja sellasen äh onpas nyt sekavaa

  ReplyDelete
 5. oi että mitä kuvia! hyvää joulua sulle :-)

  ReplyDelete
 6. Ihanasti oot vastaillu ja ehdottomasti vaan mielipidepostauksia kehiin :> siis kun puhuit tosta naimisiin menosta ja älypuhelimesta yms. :> mielenkiintosta saada tänne välillä vähän syvällisempääkin settiä :>

  ReplyDelete
 7. T. Krista joka tiskaa astioita raivopäissäään kesken pikkujoulujen<3

  ReplyDelete
 8. Kun oot ilmeisesti she insiden kanssa yhteistyössä (?) niin ootko päässy sen takia että sun blogilla on yli 1000 lukijaa? :) luin että siellä olis myös vaatimus että pitää olla yli 5000 seuraajaa jossain sosiaalisessa mediassa, onks sulla vai riittääks toi blogin lukijoiden määrä? :)

  ReplyDelete
 9. Missä joukkueessa harrastit muodestelma luisteluu? :)

  ReplyDelete
 10. Vautsi! Kiitos paljon :--)

  ReplyDelete
 11. ois kiva, jos jossain vaiheessa laittaisit tänne vaikka jotain sun vanhoja matkakuvia, kun oot käyny noin monissa eri paikoissa (-: matkakuvia on aina niin kiva kattoa, varsinkin kun oot vielä niin hyvä kuvaamaankin !

  ReplyDelete
 12. voitko vastaa tohon mun juttuun? olis kiva tietää :))

  ReplyDelete
 13. Kiva blogi sulla! ja siis aivan ihanat noi mustat "kumisaappaat", mistä oot ostanut?
  Teen muutenmyös itse töitä henkilöstöfirman kautta :) Minkä kautta sä teet?

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!