2012/12/12

welcome home my dear


outomel
Tättäräräärärääää noniin tässäpä nyt nämä arvoitukselliset kenkulit! Noi on siis Vivianne Westwoodin Melissat, kavereiden kesken Melit :-D Tilasin noi itelleni joululahjaksi, mutta taitavat päätyä jalkaan jo heti tänään (ai mitenniin malttamaton?) Noi on mun mielestä hirveen kätevät tänne Suomen ilmastoon, sillä tonne mahtuu hyvin villasukka, mutta ilmankin menee hyvin + sateisella säällähän noi on ihan parhaat sillä kumpparithan noi on! Wihii me so happy :-) Nyt ei sitten vähään aikaan osteta mitään kenkiä, sillä toi verotti lompakkoa aikamoisesti, vaikka eBaystä "halvalla" sainkin.

Mitäs te tykkäilette? :)

24 comments:

 1. Niin söpöt! Nappiostos ettenkö sanoisi :)

  ReplyDelete
 2. Just kätsyt tänne Suomen säähän :-) !

  ReplyDelete
  Replies
  1. vähän oli vilposet pakkasella kun tänään pidin niitä mutta ei se mitään :D

   Delete
 3. Noi rusetit on ihanat!

  - http://despite-the-style.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. ihan älyttömän söpöt kenkulit !

  ReplyDelete
 5. Tosi söpöt! Toi rusetti kruunaa koko kengät :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. mustaki noi on hirveen hauskat! vaikka en ees oo mitään rusettityyppiä:D

   Delete
 6. äääääk, ihan hirmu söpöt noi kengät !! :-)

  ReplyDelete
 7. Ei nyt liity aiheeseen, vaikka söpöthän noi onkin. Kun suoritat kaksoistutkintoa niin päätöstätehdessäni oon alknu miettimään, että minkälaista toi graafinensuunnittelu todellisuudessa on ja siis siihen liittyvä opiskelu? Entä toi kaksoistutkinto miten oot ite sen kokenu?(joo tiedän se on rankkaa,mut muuta...?) Ja missä koulussa oot?

  ReplyDelete
  Replies
  1. graafinen suunnittelu on nettisivujen suunnittelusta kaikkea lehden taittamiseen. Sekaan mahtuu siis vaikka mitä, kun mainosten tekoa, logojen suunnittelua, yritysilmeen tekoa alusta loppuun yms.. kursseja meillä on ollut kuitenkin myös valokuvauksesta (ei kovin paljoa kuitenkaan, n. 1/lukuvuosi), taidehistoriasta ja elävän mallin piirtämisestä. Ekana vuonna tehään enemmän "käsin" eli aluksi ihan vaan opetellaan värioppia ja maalataan (ei mun mielestä ollu kauheen kiinnostavaa) mutta sitten tokana vuonna pääsee jo tekemään koneella tosi paljon ja jopa ihan oikeita asiakastöitä tulee. Kolmas vuosi on aikalailla vaan yritysilmettä, nettisivuja yms..mutta meijän koulussa on ainakin voinu vähän sumplia noita kursseja, että jos joku juttu sattuu kiinnostamaan enemmän nii menee sitten sille kurssille..esim. työharjottelun aikana suorittaakin jonkun jakson ja sitten toisessa jaksossa meneekin työharjotteluun. Mulla on nyt viimesenä vuotena ollu just tota työssäoppimista ja olin Lahtelaisessa mainostoimistossa töissä..nyt mulla on lukiota ja seuraavassa jaksossa lopputyöntekeminen (kääk!!). Viimesessä jaksossa meen taas töihin, sillä viimesenä vuotena on kaksi työharjoittelujaksoa.

   Kaksoistutkintoa en sinänsä oo kokenu niin erityisen rankkana, sillä oon aina ollu ihan hyvä koulussa ja mulla on aina ollu tapana tehä läksyt. Oon päässy kaikista kursseista läpi ihan vaan olemalla melkein kaikilla tunneilla ja tekemällä läksyt. Kokeisiin oon hirveen laiska lukemaan, mutta kyllä sitäkin on välillä pakko tehä :-D Kaksoistutkinnon valitseminen on harmittanu mua silloin kun mä oon lukiossa ja muut meijän luokasta tekee jotain kivoja alan hommia amiksen puolella. Esimerkiksi mulla olis muuten ollu studiokuvausta tässä jaksossa, mutta mä oon kokopäiväisesti lukiolla nii en voi sinne osallistua. Kaksositutkinto on taas niissä tilanteissa ollu hyvä, kun ammattikoulussahan pitää jokatapauksessa käydä pakollisia äikän, matikan, englannin yms kursseja, mutta me ei osallistuta niihin vaan meillä on normi lukiota. Eli amislaiset ei sinänsä hyödy niistä niiden "lukio-opinnoista", mutta me saadaan valkolakki ! :)

   Yhteen summattuna sanoisin, että kaksoistutkinto on hyvä vaihtoehto niille, joita ei haittaa kiireellisempi työtahti ja tykkää tehä sekä ammattipuolen juttuja, mutta jota kiinnostaa sitten myös lukeminen ja kielien pänttääminen. Kaksoistutkinto valitessa kannattaa muistaa, että joitain kielten kursseja saatetaan käydä vaan kuukaudessa (normi lukiossa 2kk käytetään aikaa) ja että joitain kursseja pitää käydä itsenäisesti ammattikoulun ohella. Mä oon esimerkiksi suorittanu psykan pari kurssia työharjottelun ohella. Kaksoistutkinnon valitseminen ei tunnu siis rankalta jos on motivoitunu..Kaksoistutkintoa ei kannata ottaa, jos haluu vaan valkolakin ja hyvät numerot, sillä realistiset mahikset pärjätä tosi tosi hyvin kirjotuksissa normilukiolaisiin verrattuna on pienemmät, sillä meillä käydään vaan pakolliset kurssit kun taas normi lukiossa suoritetaan myös syventäviä kursseja.

   Enivei jos kuulosti, että tää olis sun juttu niin siitä vaan! :) Ite opiskelen siis Salpauksessa kuvallista viestintää/graafista suunnittelua (en tiiä mikä se nimike enää tänä päivänä on?) Toivottavasti tästä oli apua ja kysy lisää jos et jotain tajunnu/haluut vielä tietää :)

   Delete
 8. voi ihanat:DDd paljo noi sit makso?

  ReplyDelete
 9. ihana toi eka kuva, miten oot saanut sen tollaseks?

  ReplyDelete
 10. Oi onpa suloiset :) Tollaset kumpparit mäkin voisin haalia ittelleni! ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. tosi söpöt kumpparit!

  ReplyDelete
 12. voiii mitkä kengät! Ihan mahtavat :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!