2012/12/13

nothing like you and I


talvi10talvi9talvi7talvi8talvi3talvi5talvi2talvi4talvi1talvi6
Terveeks! Täällä kirjottelee kohta kouluun lähtevä koululainen..mua vähän huvittaa ku mun valmistautuminen on vielä ihan vaiheessa, vaikka tässä on ollu jo monta tuntia akaa laittaa laukku yms valmiiks :-D Mun piti tulla jo eilen illalla postaamaan näitä random räpsäsyjä, mutta en sitten jaksanutkaan..Kuvissa näkyy mun uusin rakkauspaituli SheInsideltä. Mun mielestä toi pilvikuosi paidassa on vaan niin hauska! Toi käy mun mielestä hyvin arkena mutta kivojen korujen kanssa yhdistettynä myös iltarientoihin :-) Muuten kaikki kuvat on aikalailla vaan kuvia meiltä kotoa ja jos teitä kiinnostaa meijän kämppä kokonaisuudessaan ja ette oo sitä vielä nähneet niin tässä linkki mun tekemään "kotipostaukseen". Nyt mä kiiruhdan kouluun, heissan!

12 comments:

 1. kivoi kuvii ja joku musiikki postaus ois huippu vaikka onha näissä postauksissa yleensä joku kipale mut joku vähä laajempi postaus ois mieleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmm..oon hirveen huono kuuntelemaan mitään musiikkia t. sama musiikki ipodissa jo vuodesta 2009 hahahaha :D mutta joo voin kyllä kokeilla väsätä jotain :)

   Delete
 2. Noi kengät on aivan mahtavat :-) Olen itsekin haikaillut (etenkin syksyllä) jotain "kumppareita", jotka miellyttäisivät myös esteettistä silmääni... Rakastan käytännöllisyys + upea ulkonäkö -yhdistelmää ^^ Ja hei, aiotko opiskella vielä tuon kuva-artesaanitutkinnon jälkeen jotakin, esim. graafista sunnittelua (AMK)? Hyvää päivänjatkoa ! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ajattelin jatkaa opintoja omalla alallani, mutta en vielä tiiä mihin tässä päädytään :D suomeen en ainakaan ajatellu jääväni..

   Delete
 3. voi ihania kuvia :-) Ootko sä ottanut sun yhteistyö kumppaneista yhteyttä itse? Jos niin meetkö niiden nettisivuille ja jostain sieltä laitat viestiä vai miten se tapahtuu :DD Pitääkö siinä olla jotain tiettyä lukijamäärää tai täytyykö kirjottaa myös enkuks tai onks siihen siis jotain kriteereitä? sori kauheen sekava kysymys. Ja jos viel voisit kertoo ni mitä sä niille kirjotat ku kysyt niitä yhteityöhön :DD ? Tosi hienoo jos viittit vastata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yleensä yhteistyö jutut lähtee käyntiin siitä että joku laittaa mulle sähköpostia, mutta jos oon ite ollu tosi kiinnostunu jostain firmasta (esim. Baggu) nii oon ite lähestyny niitä :-) Varmastikin pitää olla jonkinlainen määrä lukijoita, että ne haluu tehä yhteistyötä ja esim. kun baggulle laitoin sähköpostia nii kerroin kuinka paljon mulla on kuukaudessa suunnilleen käviöitä yms..ja kirjotin tietysti englanniksi sen sähköpostin mutta en oo koskaan törmänny semmoseen yhteistyöjuttuun mikä olis velvottanu englanniks kirjottamista blogissa :) Ja jos haluut tosiaan lähettää johonkin paikkaan sähköpostia, niin kannattaa tietysti esitellä ittensä, kertoa vähän blogista (mikä sen teema on, lifestyle, muoti vai joku muu..?) ja kertoa just ne lukijamäärät suunnilleen kuussa..ja sitten kertoa millasesta yhteistyötä olisit kiinnostunu :) Ei sen sähkärin tarvi olla pitkä! Toivottavasti tästä oli apua :)

   Delete
 4. mä niin rakastan näitä kuvia sun blogissa! kaikki on nii tollasia ihania:) voisitko tehä talo-postauksen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. talo postauksen ? :o mä asun kerrostalossa joten en tiiä olisko se mitenkään kiinnostava :D mutta jos kotipostausta tarkotit nii täss postauksessa on linkki semmoseen :)

   Delete
 5. toi kämppä näyttää just sellaselta niin kivalta!! ja ite oon päättäny, että tänä jouluna paketoin (ainaki osan lahjoista) just sanomalehdellä, kartoilla tmv. näyttää niin paljon kivemmalta se koko paketti:-D vai onko tuo jotain sanomalehtee tms tuo yks pikku mustavalkonen paketti? ainaki näyttää hauskalta:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mustavalkonen paketti on lehdestä revitty sivu eli oikein bongasit! :) mun mielestä tommoset ite tehdyt on just kivoimpia!

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!