2012/12/11

normiasua

asuy1
Tässäpä teille ihan perus "kouluasua" pitkästä aikaa. Naamakin on ihan minimaalisella meikillä, sillä en yleensä jaksa kouluun pahemmin ehostautua. Kun otan kuvia blogiin niin yleensä mietin vähän pidempään mitä laitan päälle ja korjailen meikkiä..sen takia blogikuvatkaan ei ole aina ns. realistisia, sillä en todellakaan joka päivä jaksa laittautua melkeen viimosen päälle! Eilenkin olin joululahjaostoksilla ihan vaan uggeissa ja lökäreissä :-) Uskon, että jotkut bloggaajat laittautuvat joka päivä huolellisesti ja ovat tarkkoja vaatteistaan, mutta mun kohdalla ei kannata järkyttyä jos joskus näätte mut kaupungilla jossain kotivaatteissa (nimimerkillä onepiece päällä kaupungilla kovilla pakkasilla).

ps. Mulle tuli tänään postissa yhet ihanat mustat kenkulit! Arvaako joku mistä mä puhun? ;)

18 comments:

 1. täällä yksi kans joka ei tosiaan aina jaksa laittautua! ihana vaan lökäillä välillä :--) i feel you

  ReplyDelete
 2. dr martenssit? (:

  ReplyDelete
 3. Se on ihanaa oikeastaan kun voi vaan jokupäivä vetästä rennot vaatteet päälle ja olla vaan chillisti! :-) mistä muuten sun huivi on ostettu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kirpparilta :) alkuperästä ostopaikkaa en valitettavasti osaa sanoa!

   Delete
  2. Vastaavia on cubuksessa ! :)

   Delete
 4. oisko uggit? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. eip! semmoset löytyy jo kaapista :)

   Delete
 5. ootko myynyt jo sen sun mustan mekon jossa on iso rusetti edessä? :---)

  ReplyDelete
 6. Jeffrey Campbellit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei :) niinku mä tossa yhessä postauksessa kirjottelinki nii en ymmärrä niitä campbelleitä..en osais ikinä kävellä semmosilla muutenkaan :D

   Delete
 7. Hei tuota hassuja kyselisin, millä asetuksilla olet tämän kuvan ottanut? Minulla alkaa hermot mennä tuolla ulkona kuvaamiseen ja sitten toisella on näin täydellisen näkösiä kuvia. Olen huono, laiska ja saamaton :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. mä en yhtään muista, kun janita nää kuvat otti! Mutta siis otettiin joskus kahen aikaan päivällä noi kuvat (välkällä ofc :D) nii sillon oli vielä ihan valosaa :) eli aika perusasetuksilla varmaan otettu, aukko 1.4 ja iso 100/200 yms..

   Delete
 8. mistä toi neule on?=)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!