2013/01/06

kata 18v

mexicoo
Huh huh..! Eilen lähin Katskun luokse juhlimaan neidin täysi-ikäistymistä mexico-teemalla. Mun asu ei ollu mikään super panostus, mutta close enough..:-D Hirveen hauskat pirskeet oli, kiitos vielä ♥ Kata laittaa varmaan lisää kuvia sitten sen omaan blogiin, joten käykää täältä kurkkimassa, jos kiinnostaa :-) Ite en hirveesti viittiny julkasta noita kuvia, kun kekkereistä tunsin oikeestaan vaan synttärisankarin, joten en tiiä yhtään haluaako kukaan että niiden kuvia täällä postailen, heh! Tänään on ollu pientä väsymystä ilmassa ja nytkin toi sohva tuolla jo huutelee mua eli heipat! Mites muuten teijän viikonloppu suju? :-)

10 comments:

 1. jippikayeeee!!! jsut sain iteki väsättyy postauksen noista kuvista :-D Loppupään shootit oli aika.. kauniita

  ReplyDelete
 2. Anonymous6/1/13 21:25

  no voisitko ees linkata katan blogin

  ReplyDelete
  Replies
  1. no se on tossa ollu linkattuna koko ajan..eli se sana "täältä" on linkki sen blogiin

   Delete
 3. Nice shots! Happy new year

  xxx

  http://vickisfashionfairytale.blogspot.de

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/1/13 14:01

  Heei ootko koskaan tilannu/ostanu tuolta www.etsy.fi sivulta mitään ku sulla oli kerran sellanen postaus missä ehdottelit joululahja vinkkejä. niin ajattelin että jos oot tilannu sieltä jotain niin onko ne tullu ihan siinä sovitussa ajssa perille ja miten se täytyy maksaa yms. ku oon ostamassa itelle sieltä ipodille kuoria niin ajattelin kysyä sulta että onhan se ihan turvallista yms. :DD (nimittäis en oo koskaan aijemmin ostanu mitään nettikaupoista ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous13/1/13 15:44

   heei mikset vastaa tähän mun kysymykseen? :(

   Delete
  2. anteeks, en ollu ehtiny! En oo koskaan tilannu sieltä, mutta siis hommahan siel on vähän niiku ebayssä. Eli siis toi ei oo mikään Etsy niminen nettikauppa vaan Etsy niminen paikka missä sadat eri ihmiset myy tuotteitaan :-) Eli luotettavuutta en tietenkää voi taata, mutta mun käsittääkseni siellä on samanlainen myyjien suosittelusysteemi kuin ebayssä, eli jos oot epävarma nii tilaa "suositulta" myyjältä :) Ja uskon, että kaikki on siellä ihan luotettavia, sillä jos joku ei oo saanu tuotettaan nii se myyjä kyllä poistetaan sieltä sitten. Ja toimitusajat on tietysti myyjäkohtaisia ja ne lukee yleensä selkeesti siellä lopussa !

   Delete
  3. Anonymous22/1/13 20:20

   Kiitos paljon! tästä oli tosi paljon hyötyä! (:

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!