2013/01/09

maiharit

kengätt
Hellurei ja hellät tunteet! Tulin esittelemään mun "kovia kokeneen" Oasapin tilauksen. Alunperin mulle siis lähetettiin samanlaiset kengät koossa 36 ja ne oli tositosi pienet, joten jouduin tilaamaan uudet ja nyt koossa 38. Olin ihan super innoissani noista, sillä karvavuori vaikutti tosi lämpöseltä ja tekonahka pehmeältä. Harmikseni mun piti todeta, että noi on ihan saman kokoset kuin ne edellisetkin, vaikka noiden pitäis olla kaksi kokoa isommat!? :-( Normaalisti käytän 36-37 kenkiä, joten ajattelin että aasialainen koko 38 olis just sopiva, mutta toi vastaa pikemminkin kokoa 35. Olkaa siis tarkkoina niiden kokomitoitusten kanssa ja tsekatkaa ne pohjan mitat yms aika tarkkaan sieltä sivuilta ennenkuin tilaatte :-) Valitettavasti mun kengät päätyy nyt kirppiskasaan odottamaan uutta omistajaa! Onneks tilauksessa tuli mukana myös yks tosi kiva mekkonen, minkä esittelen joskus kunhan kerkiän :-)

17 comments:

 1. älyttömän ihanat!:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on!! harmittaa ihan pirusti ku noi oli liian pienet :((

   Delete
 2. Anonymous9/1/13 19:16

  mä oisin kiinnostunut ostamaan nuo kengät, jos ne tosiaankin on suunnilleen kokoa 35-36! :-) paljonko pyytäisit noista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. paljonhan noista nyt viittis sitte pyytää..max puolet ovh:sta? laitatko mulle vaikka sähköpostia nii jubaillaan lisää :)

   Delete
 3. Jos oot tilannu tai saanu jotain sheinsideltä niin kuinka kauan toimitus yleensä kestää ja onko hyvä paikka tilata? :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon ollu niitten kanssa yhteistyössä n. puol vuotta ja ollu tosi tyytyväinen :) toimitus on kyllä tosi pitkä sillä ilmasella toimituksella (yli 2 viikkoa on joskus menny) eli jos on kiire saada joku juttu nii sit kannattaa ehkä maksaa vähän ylimäärästä :)

   Delete
  2. kiiitos tosi paljon vastauksesta :)

   Delete
 4. oi ku näyttää ihanan lämpimilt :-)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. no siltä ne tuntuuki! harmi ku ei oo sopivat, noista olis muuten tullu ihan mun lempparikengät talveks!!:)

   Delete
 5. Anonymous9/1/13 22:07

  pliiiis... Krista mä rukoilen suo! En kestä miten ihanat kengät!!!! D: saitko noi jo myytyä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. eii oo kukaa laittanu sähköpostia :)

   Delete
 6. Anonymous10/1/13 14:50

  kyselin jo aikasemmin tosta sun koulusta ja vastasit ihanan pitkästi! kiitos siitä!! Mut vielä pari juttua :D Oisko sulaa hulluutta lähteä helsingistä sinne asti kouluun. Joo kyllähän täällä on toi Varia jossa olisi just toi kys. koulutus mut kauheesti oon kuullu siitä huonoa... Onko salpaus sen arvonen? Pakettina aattelin siis tota kuva-artesaani, graafinen suunnittelu + lukio... Koska asun siis täällä helsingissä niin sinnehän mun pitäs asuntolaan muuttaa, mut tiiätkö yhtää onko sinne kauheen vaikee päästä?

  P.S. oot ihana!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tietenkää voi sanoa kumpi noista kahdesta vaihtoehdosta on parempi, sillä en tiiä tosta toisesta koulusta mitään :) Salpauksesta voin kyllä sen verran sanoa, että ainakin meijän alalla hoidetaan hirveen huonosti oppilaiden asioita (esim. rahotushakemukset saattaa vaan unohtua lojumaan opettajan oöydälle pariks viikoks ja oppilaille unohdetaan tiedottaa tärkeistä asioista) ja monet mun kaverit on tosi ärsyyntyneitä tohon meijän koulun "leväperäiseen" toimintaa..toisin sanoen meillä pitää aikalailla ite hoitaa noita hommia ja koulu ei hirveesti tee mitään ellet ite vaadi (esim. kaikki työharjotteluun liittyvät jutut hoidin ite kun espanjaan lähdin, eli piti ite aktiivisesti ettiä asumisjutut ja työharjottelupaikka sekä selvittää mahdolliset rahotusjutut). Meijän koulussa on siis tosi huonosti opettajia sitä oppilasmäärää kohti joten ekan vuoden jälkeen ei hirveesti ees oo enää mitään opetusta, vaan tunneilla tehään sitä kurssityötä mikä on sille kurssille annettu eikä opettajia välttämättä ees näe koko päivänä :-D Ja siis kuva-artesaani ja graafinen suunnittelu on sama asia ainakin mun käsittääkseni (puhuit tosta paketista) eli siis opiskellaan graafista suunnittelua mutta valmistutaan kuva-artesaaneiksi. Graafisen suunnittelijan tittelin saa vasta kolmannen asteen koulutuksessa.

   Asuntolaan ei oo hirveen vaikee mun käsittääkseni päästä, etenkin kun asut noin kaukana niin se on hyvä peruste :) En mitenkään erityisesti suosittele sitä asuntolahommaa, sillä se koulu on tosiaan peltojen keskellä ja täällä on tosi huonot bussiyhteydet..eli kuudelta vissiin menee vikat bussit siihen koulun lähelle :-D Mutta jos ei haittaa olla "eristyksissä" niin mikäs siinä :) asuntolat on mun mielestä ihan kivat, siellä on semmoset muovikokolattiamatot ja silleen :D siistit ne kuitenki on :)

   kysy toki jos tulee vielä jotain mieleen ja muista että nää on vaan mun mielipiteitä! :)

   Delete
 7. Anonymous10/1/13 16:48

  joo siis tarkotinki tota "pakettia" tolleen että valmistun kuva-artesaankisi kun opiskelen graafista suunnitelua... :D ei tuu nyt mitään muuta mielee, mut tositositosi paljo kiitosta sulle ku kerroit myös enempi noista "epäkohdista" koska täältä asti jos lähtee sinne opiskelee niin se on astetta suurempi päätös :D Eli kiitos Krista!!

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!