2013/01/11

penninvenyttäjän lempparisivusto


Moikka! Muhun otettiin vähän aikaa sitten yhteyttä tämmösestä paikasta kun Ostohyvitys ja kysyttiin yhteistyön mahdollisuutta heidän kanssaan. Pääperjaatteineen sivusto olikin mulle jo tuttu ja koska koen ton idean tosi hyväksi niin päätin sitten kertoa siitä teillekin :-)
ostoshyvitys
Pointtina on siis se, että ostohyviksen kautta shoppaillessa saa rahaa takaisin ostoksistaan (huom! Pitää muistaa mennä sivustolle ostohyvityksen kautta). Summa on aina firmakohtainen eli esim. Costume lehden tilauksesta saa 5 euroa hyvitystä ja Nelly.comin tilauksesta aina 11,50% ostohyvitystä. Mukana on yli 400 verkkokauppaa, joten uskon, että kaikille löytyy sieltä joku nettikauppa mitä käyttää ja missä voi sitten säästää :-) Oon ite kokenu ton systeemin tosi helpoks ja oonki aatellu hyödyntää sitä nyt hotellia varatessa, sillä Hotels.com kuuluu kanssa ostohyvityksen piiriin. Rahaa maksetaan takaisin sun tilille aina kun ostohyvitystä on kertynyt 15 euroa.

Rekisteröityminen on ilmaista ja mun blogin kautta tammikuun aikana liittyneet käyttäjät saavat vielä ensi kuussa sähköpostiinsa Ärräkoodin, jolla saa ilmaisen Royal-suklaapatukan ärrältä! Saat ilmaisen suklaan liittymällä Ostohyvitys.fi käyttäjäksi tästä linkistä! Jos tuli kyssäreitä mieleen niin vastailen mielelläni :-) Tässä kuitenkin vielä video siitä, miten homma käytännössä toimii:

4 comments:

 1. Anonymous11/1/13 19:25

  Kerro miten tuo sivusto sitten itse rahoittaa itsensä. Mistä se muka saa rahansa?

  ReplyDelete
 2. Lyhyt vastaus on, että saamme rahamme verkkokaupoilta.

  Pidempi vastaus seuraa tässä:

  Palvelumme toimii aivan kuten muutkin kauppojen bonusjärjestelmät:

  1. Sinä maksat ostoksesi kaupalle
  2. Kauppa antaa osan sinulta saamastasi rahasta kanta-asiakasjärjestelmälle
  3. Kanta-asiakasjärjestelmä maksaa osan kaupalta saamastaan rahasta takaisin sinulle

  K-kaupassa saat osan maksamastasi rahasummastasi takaisin etuseteleinä, S-ryhmän kaupoissa S-tilille maksettavana bonuksena ja Ykkösbonus-kortilla voit saada tuotepalkintoja.

  Ostohyvitys.fi-palvelussa bonukset maksetaan käteisenä rahana.

  Bonukset tulevat noin vuorokoauden kuluttua ostosten maksamisesta näkyviin palvelumme Oma sivu -osiosta löytyvälle bonustilillesi, josta voit pyytää niiden tilitystä pankkitilillesi aina kun tililläsi on kasassa 15 euroa tilityskelpoista saldoa.

  Tyypillisesti ostostesi bonukset tulevat tilityskelpoisiksi noin 1-2 kuukauden kuluessa ostosten tekemisestä. Syy siihen, miksi bonuksia ei makseta tilille heti on, että verkkokaupoissa on laista johtuva ja kaupasta riippuva palautus- ja peruutusaika.

  Yksi suosituimpia verkkokauppojamme on Nelly, jossa tehdyistä ostoksista maksamme tällä hetkellä bonusta 11,5 % ostosten verottomasta summasta. Jos liittyisit käyttäjäksemme ja menisit Nellyn verkkokauppaan kauttamme saisit esimerkiksi 248 euron Nelly-tilauksestasi rahaa takaisin 23 euroa.

  Mikäli sinulla on mitä vain muuta kysyttävää palvelustamme, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Meidät tavoitat sähköpostitse asiakaspalvelu@ostohyvitys.fi

  Markus / Ostohyvitys.fi

  ReplyDelete
 3. Anonymous13/1/13 19:33

  Periaate, ei perjaate

  ReplyDelete
  Replies
  1. voih anteeks :( ja anteeks sitäkin etten jaksa korjata tota :DD

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!