2013/01/09

tänään haluaisin laittaa päälle..

matkustusasu
farkut ja kengät topshop/paita SheInside/reppu Baggu/kello Casio
Heräsin tänään tavallista aikaisemmin eli seittemältä (huh huh..:D) sillä en saanut kunnolla nukutuksi. Normaalisti uinun johonkin ysiin asti, sillä tässä jaksossa mulla alkaa koulu aina 12.30 - super rankkaa hei!! Tän jakson alussa olin suunnitellu, että herään joka päivä aikasin lukemaan kirjotuksiin, mutta vasta tänään sain tehtyä itelleni lukusuunnitelman..parempi myöhään kun ei milloinkaan? :-) 

17 comments:

 1. Oih, tuon asukokonaisuuden voisin kelpuuttaa itsellenikin päälle. Haluan tuon pallorepun! :D Tsemppiä muuten kirjoituksiin lukemiseen! :) Mä aloin aikoinaan lukeen vasta pari viikkoa ennen :o Silti meni ihan hyvin heh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ehkä mullakin on siis vielä toivoa! :)

   Delete
 2. Säkin oot kaksoistutkintolainen(?), vähä hyvä jos oot nii saan susta mulle sielunkumppanin! :-D

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/1/13 11:30

  mäki voisin pukeutua tänään näin! oiskiva

  ReplyDelete
  Replies
  1. munki mielestä olis ollu iha huippu! höh! :D

   Delete
 4. mulla on noi Topshopin kengät ja ne on ihan parhaat! en halua edes käyttää muita kenkiä enää :)

  ReplyDelete
 5. Mulla on vähän sama juttu; olin ajatellu lukevani vaikka kuinka ahkerasti jo marraskuusta asti. Tähän mennessä oon kuitenkin saannu luettua 20 sivua ja sekin vähän silmäillen töiden ohessa.. Hups... :-D Noo jos sitä pikkuhiljaa alottais, ni pääsee preleistä läpi ;> mitä aineita kirjoitat nyttten?

  ReplyDelete
  Replies
  1. mä kirjotan nyt kaikki loput eli äikän, enkun ja ruotsin :) Kirjotan siis vaan ne pakolliset, koska kaksoistutkinnossa ei oo aikaa opiskella muita aineita (ellei mee iltalukioon = hell no) :D

   Delete
 6. Anonymous9/1/13 14:29

  Hei mitä mieltä oot sheinsiden mitotuksesta?
  Luin jostakin, että ne olis huomattavasti pienempiä kuin muuten. Eli jos käytät yleensä vaikka s, niin tuolta pitäs tilata m-kokosia tai jopa ällää. Ootko samaa mieltä? :D
  Just tilasin sieltä yhen aivan ihanan takin, ja nyt sitten pelkään, että jos se onkin pieni. Käytän yleensä 36-38 kokosia vaatteita, ja takin tilasin s-kokosena.

  Kivaa päivää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo ne on tosi pieniä ne vaatteet siihen nähden mihin me ollaan totuttu..! Mä veikkaan että se takki on sulle kyllä liian pieni (riippuu tietysti mallista) sillä se munkin takki oli S ja käytän yleensä 34-36 kokosia vaatteita..ja siis se takki oli aika semmonen tiukka, että ei oikeen neule meinannu mahtua sinne alle! Olis ehkä kannattanu tilata M mutta kyllä se kevättakista nyt menee :) onneks siellä on vissiin tosi helppo se vaihtamis/palautus systeemi, joten ei hätää :) Kannattaa ens kerralla lukee ne mitotukset aika tarkkaan niin ei tuu hutiostoksia :)

   Delete
  2. Anonymous9/1/13 20:17

   Voi että :( Yritin kyllä ettiä niitä mittataulukoita, mutten löytänyt sen takin osalta..No ehkä joskus vielä saan sen oikeen kokosena :)

   Delete
 7. Anonymous9/1/13 15:45

  Hei hei ihana nainen oletko pinterestissä? Olisi mukava katella myös random inspiskuvia enempi.... :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eeen oo..! oon käyny muutenki kyseisen mestan sivuilla ehkä alle 5 kertaa :D jos lähtisin tommoseenki mukaan nii istuisin kohta koneella 24/7 koska uskon että se on ihan liian koukuttava! heh!

   Delete
  2. Tumblr on parempi tee se krista pliidu <3

   Delete
 8. oh ihania juttuja! hihi kellohan mulla jo on :3 toi reppu <3 tuitui

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!