2013/01/08

liukuväri

asukellooidmina
Tiiättekö mikä on maailman vaikeinta? Shoppailulakko!! Menin ja sorruin tänään (tää oli jo toinen break down..ei hyvä) kirpparilla ja ostin repun sekä kuvassa näkyvän kellon. Reppu oli sellanen söpö ruutukuosinen ja laitoin siitä kuvan tonne facebook-sivun puolelle :-) Onneks ostokset ei maksanu paljoa, joten pahasti ei tullu rikottua sopimusta..tästä lähin tiukempana! Onks siellä muita kohtalontovereita vai onko kaikki sekoillu ihan "olan takaa" alennusmyynneissä?

16 comments:

 1. Anonymous8/1/13 18:35

  ihana paita! mistä se on? (:

  ReplyDelete
 2. Anonymous8/1/13 18:35

  millä kirpparilla kävit? :-)

  ReplyDelete
 3. Täällä ilmottautuu toinen shoppailulakossa oleva, mutta kappas kun tuli kevätmallistoja kotiin, mihin ne rahat tulee menemäänkään.. :-D ihan hemmetin vaikeeta!!

  ReplyDelete
 4. hahah mul on toi sama just meneillää, eli todellaki tiiän mikä on maailman vaikeinta ! ! ! tosin en onneks löytäny/ettiny alesta kauheesti mitään... mut ehkä se onki vaan tyyntä myrskyn edellä? :D tough life.

  ReplyDelete
 5. en yleensä tykkää hirveesti farkkupaidoista mut pakko sanoo et vitsi toi näyttää kivalta!! :-)

  ReplyDelete
 6. täydellinen paita ! en oo jotenki innostunu tosta liukuvärjäysvillityksestä mut tuo näyttää kyllä tosi hyvältä : )

  ReplyDelete
 7. mahtava paita! ootko ite vaalentanu ton?:-)

  ReplyDelete
 8. Anonymous8/1/13 20:37

  Joo munkin pitäs rajottaa shoppailua koska tuntuu että käyn nykyään joka viikko kaupoilla ja aina saa kivasti uppoamaan lähemmäs 100 €.. No, kohta oon ihan totaalisen peeaa niin ei oo ainakaan enää mitään millä shoppailla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. mulla menee kuitenki alle 40e joka kuukausi suunnilleen, mutta on seki aika paljon..! 100e! huh!

   Delete
 9. Se on ihan helppoa ku ei vaan mee sinne kaupoille:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. nii...sit on viel nettikaupat kiusana! :D

   Delete
 10. Oi ihanat kirppislöydöt :-) Haluun ton sun paidan! ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Anonymous9/1/13 18:55

  siis jos on shoppailulakossa niin mitä edes teet jossain kirpparilla? :D kai sitä nyt sortuu ostamaan jos väkisin pitää hengata kaupoissa... emt, musta jotenkin naurettavaa huudella blogissaan shoppailulakkoa ja sitten muutaman päivän välein tulla ohottelee että sattupa käymään niin kummasti että olin VAATEkaupassa ja ostin vaatteen. Kuinkas nyt näin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha oon ihan samaa mieltä sun kanssas! :D meijän koulun vieressä vaan sattuu olee kirppis nii menin kaverin seuraks sinne kun se odotti kyytiä kotiin..sanoin sille vielä sinne mennessä että mä en sitten osta mitään ja että sen pitää estää mua jos aion :D haha..ei menny ihan niiku strömssöössä!

   Delete
 12. Shoppailulakko on kyl hankalaa. Aina ku päättää et en osta mitään vähään aikaan, niin sitten just törmää siihen maailman ihanimpaan vaatekappaleeseen, tai johonkin mitä on etsinyt jo tosi kauan.. :)

  lindamandaa.blogspot.fi

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!