2013/07/08

kuvia perjantailta

viini
Shannaen kanssa viinikestittelyä puistossa!
ruoka
Perjantai päivän lounas: valkosipulileipää, salaattia lampaanlihalla ja naapurin puusta varastetusta sitruunasta tehtyä sitruunavettä :-D
tuuli
Tuuli tilaamassa juomia siellä Green House baarissa. Tuolla oli myös tosi söpö baarimikko..haha (yritin ottaa siitä salakuvaa mutten onnistunu, höh!!)
veneet
Läheisen "lähiön" paatteja :-D Täällä Perthissä asuu kyllä tosi paljon rikkaita ihmisiä jolla on ihan törkeen kokoisia omakotitaloja noista veneistä puhumattakaan!
ilta3
Green Housen baaripuoli sijaitsi siis katolla ja siellä oli tollaset ihanat "reunat" tehty kasveista ja lampuista!
ilta1
musta on niiiin hankala ottaa kuvia..mun on vaikeeta (edelleen!!) olla kuvissa normaalisti :-D
iltajoku
hyvät drinkit! Maksoi n. 7euroa mikä on näiden hinnoissa mietittynä edullinen.
ilta2 Hi! Taas kuvia parin päivän takaa, tällä kertaa perjantailta. Mulla piti olla töitä koko päivä, mutta sainkin koko päivän vapaaksi, jee! :-) Viestittelin sitten mun uuden kamun Shannaen kaa, että haluisko se lähteä puistoon istuskelemaan mun seuraksi. No mehän sitten lähettiin ja ostettiin vieläpä viinipullo puoliksi ja vietettiin rentoa viikonlopun alkua juoruillen! Niin kiva vapaapäivä (ja ehdottomasti parempi vaihtoehto kun miettii, että olisin juotunu kattomaan väsyneitä ja kiukuttelevia lapsia koko päivän, haha..

Illalla lähettiin sitten keskustaan päin Tuulin kanssa ja käytiin siellä söpössä baarissa vähän istuskelemassa mistä kerroinkin jo tässä postauksessa. Harmi vaan, että mulla oli vaan mun 50mm objektiivi mukana niin en saanu kauheen kokonaisvaltaisia kuvia sieltä..noh ehkä nää pienet details kuvatkin jotain fiilistä välittää? :-) Jos joku on tosiaan Perthissä päin ja miettii rentoa illanistuskelupaikkaa niin suosittelen ehdottomasti tota Green House-nimistä paikkaa! Pe-La iltoina siellä on dj soittamassa rentoa musiikkia ja lämpölamput takaa sen ettei tuu kylmä illan viilentyessä. Me ainakin aijotaan mennä tonne uudestaan!!

Nyt lähen illalliselle Oliverin kanssa, palataan huomenna taas uusien kuvien kera :-)

33 comments:

  1. Anonymous8/7/13 13:34

    Et varmaan edes käsitä kuinka paljon rakastan sun blogia!! Ihania kuvia jälleen :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos paljon! tässähän ihan punastuu ^__^

      Delete
  2. Ihan täydellisen kuulosta toi sun elämä siellä! :-)<3 happy for you

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/7/13 14:32

    En oo kertakaan kommentoinut siun blogiin, mutta nyt on pakko vihdoinkin sanoa, miten paljon rakastan tätä :D

    Oon aina halunnut matkustaa Australiaan ja nyt tuntuu, että melkein olen siellä, kun luen siun postauksia :) Oot ihana, kun kirjottelet näin usein :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi kiitos ihanasta kommentista <3 kiva että tykkäilette kun tykitän näitä postauksia! :D

      Delete
  4. Huuiih, austaralia-ikävä! Ja ihan uudella tapaa, ei niihin samoihin paikkoihin missä oon ollut, vaan nimenomaan uusia paikkoja katsastaan ja seikkaileen. VITSIT

    ReplyDelete
    Replies
    1. hitsin vitsit! uudestaan vaan tänne sitten käymään! ;)

      Delete
  5. ihania kuvia jälleen kerran! mulla sama ongelma kuvissa luonnollisesti olemisen kanssa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. se on monille aika hankalaa ja vaikka mulla onki tästä jo monen vuoden "kokemus" niin silti se tuottaa tuskaa :D

      Delete
  6. mun on pakko yhtyä yhteen anonyymiin, on sikakiva että postaat useasti vaikka siellä ootkin :-) ja vitsi toi green house näyttää mageelta mestalta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi no täällä mulla onki aika paljon vapaa-aikaa niin on aikaa postailla! :)

      Delete
  7. Ooi ihana fiilis näis kuvis, sul on varmaa ihan huippua siellä!! :-) ja sä oot aina tosi hyvännäkönen ja onnistunu kaikissa kuvissa ja oot ihan normaalin näkönen niissä, ettei oo mikäää hirvee pose tms u know tai siltä se ei ainakaaa näytä! :-D mut joo, ihanii kuviii ja ihana sinä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos! :) ja trust me - mä en todellakaan onnistu kaikissa kuvissa..haha..:D

      Delete
  8. Ei vitsi mitä kuvia ja sun salaperänen katse on niin ihana! Blogin perusteella muutto ausseihin on saanu suhun ihan uutta energiaa - palaatkoha sä sieltä enää koskaa takas ;)

    ReplyDelete
  9. Jee! ihan huisia ja mielenkiintoista seurata miten elämä siellä päin maailmaa rullaa,
    nauti!
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kiitos! ja kyllä nautin! :)

      Delete
  10. Anonymous8/7/13 17:55

    Sulla on ihan älyttömän hyviä kuvia, oot niin taitava kuvaamaan!! Mitä kameraa ja objektiivia käytät? Sori, tiiän et tätä on varmaan kysytty jo monta kerta... :/ Mut siis upeita kuvia ja oot kaunis! (Ja kun oot sanonut et sun on vaikee olla kuvissa, niin ihana kuulla etten oo ainoo - viihdyn enemmän kameran takana ku kuvattavana ;) ) -Sonja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

      :-) ja kiitos paljon! mäki tykkään olla enemmän kameran takana, se on jotenkin mulle luonnollisempaa!

      Delete
  11. Anonymous8/7/13 18:11

    Vitsit sulla on niin ihana blogi! Ja kaikki kuvatkin on aina nii upeita!!

    Haluisin sellasta kysyy, että oliko sulla ennen Austariaan lähtöö yhtään kokemusta lasten hoidosta? Oon aatellu kans aupairiks lähtöö yhtenä vaihtoehtona, mutta mulla ei oo yhtään kokemusta lasten hoidosta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon :) ja joo oli mulla, olin töissä lastenvahtina jääkiekkopeleissä, oon ollu lastenvahtina ("au pairina") ruotsissa yhtenä kesänä ja muutenkin oon työskennelly hoplopissa yms..:) au pairin työhön ei kuitenkaan tarvi pakollista kokemusta, toki jotkut perheet haluaa kokeneen au pairin mutta monille riittää se, että oot hyvä lasten kanssa ihan muuten vaan :)

      Delete
  12. ihana tunnelma noissa baarikuvissa, ihanaa kun jaksat postata niin usein, sulla on niin huippu blogi!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos! nyt oon kyllä löytäny aikamoisen postaus inspiksen ! :D

      Delete
  13. Äh, sun blogi on vaan yksinkertasesti paras!! Tuntuu vaan paranevan koko ajan :--) On niin kiva, kun kirjottelet nykyään tosi useinkin :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva että tykkäilette kun postaustahti on tiivis! :)

      Delete
  14. Tosi kivoja kuvia (:

    Kauan oot muuten siellä Australiassa?

    http://juttah12-myblogi-itsmyblogi.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos! Mulla on vuodeksi tää viisumi, katotaan haenko toisen vuoden viisumin siihen vielä lisäks ;)

      Delete
  15. Anonymous9/7/13 21:46

    sun blogi on noussut ihan uusiin leveleihin ja voin kertoo et tää on just nyt mun lempiblogi! Syynä siihen on se, kun postauksia tulee useammin, sun kuvista saa mielettömästi inspiraatiota, kirjotat kivasti ja tästä jää niin hyvä fiilis aina! Ja hoksasin just että sulla on laadukkaita postauksia, suhun on helppo samaistua, koska kirjotat normaaleista jutuista, mitkä on mullekin normaalia. Esim monet kirjottaa kauheesta treenaamisesta ja että kävimpä taas laittaa ripset ja kynnet kuntoon. Ja toi ei oo mulle normaalia, vaan se on mulle normaalia että kävin shoppailee ja meen nyt mun kaverin kans syömään ulos! Toi on just sitä aitoa ja ihanan "tavallista"! En nyt väitä että sun elämä on jotenki tylsää tms, vaan sitä että teet ihania juttuja tunteella ja se välittyy tänne asti! Tästä tulee nyt vähän sekavaa tekstiä mutta toivottavasti ymmärrät mitä tarkotan! Ja vielä yks juttu, täältä ei löydy niitä inhottavia anonyymi kommentteja, jotka saa mut pahalle tuulelle! Täällä kaikki kommentit on ihania ja niitä lukemalla kiinnittää huomioita eri asioihin, kun ehkä ite kun selaa noita kuvia. Esim että jossain kuvassa on kiva valotus tai muokkaus, niin sitten katsoo sen kuvan uudelleen ja tajuaa, niin siitä oppii samalla itsekin! Ihanaa jatkoa Krista! Toivotan sulle paljon hyvää sun elämään <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous10/7/13 18:19

      komppaan täysin!

      Delete
    2. voi kiitos ihanasta kommentista<3 tässähän melkein tuli tippa linssiin :') iso kiitos kaikille lukijoille tässä samalla, ootte parhaita!!

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!