2013/07/10

palkkapäivää odotellessa..

kollasi

1. Kokeilin tota ihanaa mekkoa ja se oli kyllä niin kiva vaikkei ihan tyypillisintä mua :-) Blogin facebook sivulla on kuva siitä kokonaisuudessaan, click! Tota mekkoa enemmän mä oikeestaan himoitsen tota yksilöä joka roikkuu siinä henkarissa mun vasemmalla puolella..

2. Lettuja, nam!! Onnistu aika hyvin vaikka itse sanonkin :-D

3. Shannae räpsimässä kuvia instragramiin. Toi on mun uusin aussikamu ja se innostu perustamaan blogin kun oli nähny tän mun oman. Tästä voitte käydä sitä kurkkaamassa!

4. Mun uus suosikkikauppa Princess Polly. Katottiin Tuulin kanssa tota kauppaa aluks silleen "viittikö tuolla ees käydä pyörähtämässä, näyttää vähän liian tyttömäiseltä" mutta sieltä löytyikin vaikka mitä ihanaa mun tyylistä, jee! Palkkapäivänä saatan suunnata sinne hakemaan pari juttua..

5. Minä ja mun auto, haha :-D Ajelin tossa sunnuntaina siis ekaa kertaa tolla perheen autolla ja vaikka aluksi jännittikin se vasemmanpuoleinen liikenne ja noin hieno ja uusi auto niin hyvinhän se meni, jee! Ajattelin aluksi että tota on kokonsa puolesta tosi vaikea ajaa, mutta peruutuskamera sun muut hienoudet kompensoi tota kokoa ihan kivasti ja ajaminen oli tosi miellyttävää.

6. Kahvit mulle ja Tuulille meijän lähikahvilasta. Mä en siis normaalisti juo kahvia, mutta tollaset nössöille tarkotetut jääkahvit on mun mielestä niin hyviä  Hain tonne samaiseen kahvilaan myös töihin tossa pari päivää sitten, katotaan jos mua onnistaa! Peukut pystyyn!

Nyt ollaan lähössä Tuulin ja Riinan kanssa Ikeaan vähän lihapullia syömään..niin hassua, että täällä toisella puolella maapalloakin on Ikea..haha :-D

21 comments:

  1. Olis kiva jos kertoisit vähän sun työstä siellä. Toki yksityisyyden rajoissa, mutta vähän että mitä teet perheen luona, millaisia lapsia, mitä sun työarkeen liittyy? (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo teen tästä sellasen "kokoelma" postauksen joku päivä :) voisin vähän udella että mitä haluisitte eniten tietää/millasia kyssäreitä teille on tullu mieleen..:)

      Delete
  2. Vitsi mä rakastan tätä sun blogia!! Oot ihan liian taitava kuvaaja, haha! :-D ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  3. toi mekko on niin ihanan näkönen sun päällä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos! harmi vaan että se ei istunu sieltä takaa yhtään :/

      Delete
  4. En tiennyt, että ausseissakin on Ikea :D

    Mä olin vuoden Englannissa ja en tottunut koko aikana siihen vasemmanpuoliseen liikenteeseen, en tosin joutunut ajamaan niin varmaan siksi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo onhan täällä! aika yllättävää :D

      ja mun mielestä tää vasemmanpuoleinen homma on iha piece of cake!! :)

      Delete
  5. Anonymous10/7/13 13:41

    Mikä sulla oli budjetti australiaan lähtiessä? lentolippujen ja viisumin jälkeen? :)

    mulla on viisumi hommattu ja australiaan oon tulossa joulu-tammikuun aikana! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulla on aika paljon rahaa säästössä mutta ne on mun säästötilillä "turvassa" etten tuhlaa niitä :D tiesin että alan saamaan palkkaa heti tästä aupairin hommasta, joten en ottanu kauheesti mukaan rahaa..ekoina viikkoina tietysti meni vähän enemmän rahaa shoppailuihin yms joten mulla on menny joku 250e omia säästöjä shoppailuihin, ulkona syömiseen ja juomiseen. Nyt mulla onki tiukka säästökuuri meneillään koska en haluu tuhlaa mun säästöjä :D lauantain palkkapäivää odotellessa...

      joten siis vastauksena sun kyssäriin, ei mulla ollu mitään tiettyä budjettia, mutta rahaa kannattaa kuitenkin varata ihan hyvin mukaan, sillä aluksi massia ainakin kuluu paljon..suosittelisin ottamaan vaikka 500e ainakin mukaan? :)

      ja jee, mihin päin oot suuntaamassa? jos oot tulossa Perthiin niin voin näyttää sulle paikkoja!

      Delete
  6. Anonymous10/7/13 14:17

    varmasti moni sanoo tätä sulle, mutta oot oikeesti ihan sairaan kaunis! Siis oikeasti, en sano tätä vaan huvikseni. Sä oot just tollanen luonnonkaunis
    (-:

    ReplyDelete
    Replies
    1. aijaa! en kyllä ite koe olevani erityisen ihmeellisen näkönen! :D mutta kiitos<3

      Delete
  7. haha onko ausseissakin ikea :-D en tienny!
    toi mekko on hurjan kiva, sopii sulle tosi hyvin :)

    ReplyDelete
  8. kaikki nää sun aussipostaukset on tosi ihania :-) vähän kateus kyllä iskee, haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva kuulla että tykkäilet :) ja ihan suotta oot kateellinen, kyllä säki voit tänne tulla ;)

      Delete
  9. Ah, oon lukenu sun blogia jo kaaauan. Kauan jo pelkästään high-streetstylen aikoihin, en vain tiedä olenko aiemmin kommentoinut mitään? Laaiskapaska kun olen. Ei jaoinhan mä musajuttuja viimeksi, kun niitä kyselit!!

    Nyt on hauska seurata juttuja, koska olen itsekin aupairina tosin Saksassa. Olisipa ympäristönä samanlaista kun sulla, I wish! Vaikka en valita tästäkään, nautin suuresti! Mulla aikaa takana jo öää melkein 11kk mutta ihana lukea, miten olet nyt jo sopeutunut noin hyvin :-) Nauti ajastasi, tää on mulle ainakin ollut aivan mahtavaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. noni melkein vuosi takana! seuraavaksi suuntana Australia? ;) ja joo, mun yks kaveri sano mulle että "sä kyllä asetut ihan mihin vaan ja oot ku kotonas" :-D ehkä mä vaan oon tämmönen..world is my home! pidä sinä myös hauskaa siellä Saksassa!! :)

      Delete
  10. Anonymous10/7/13 22:09

    Heei! Tosi kiva lukee sun postauksia sieltä ausseista ku itekki haaveilen maailmalla lähöstä nyt välivuoden aikana. Mua kiinnostais lähtee au-pairiks just ausseihin, jenkkeihin tai britteihin ja eikä just minkään järjestön kautta vaan itte :) mulla hidasteena on vaan se että en luota mun englannin kielen taitoon ja siihen et oikeesti pärjäisin (kirjotin lyhyestä enkusta m). Mitä mieltä oot kuinka hyvä kielitaito pitäis olla ennen ku lähtee? Sielähän englantia oppis ja tulis paremmaks ja sais varmuutta puhumiseen ja ne onki suurimmat syyt miks haluisin lähtee :) kiitos jo etukäteen jos ehit vastata!

    ReplyDelete
    Replies
    1. helposti pärjäät tolla sun enkun tasolla!!! ja täällähän sitä oppii viel lisää :) munki enkku on parantunu tosi paljon kun puhuu joka päivä :) ehottomasti tuut vaan, turhaan stressailet tota kieltä!!

      Delete
  11. Anonymous11/7/13 19:10

    Hei!

    Tämä Rovaniemen tyttö haluaa kans lähteä au pairiksi Italiaan, mutta se suuri MUTTA on mistä löydän hyvän isäntäperheen? tai luotettavan ns. ohjelman?

    terveisin tooooodella pitkä aikanen lukijasi(ainaki jo kaks tai kolme vuotta) puspus!

    ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!