2014/09/03

Belgia part 3 / Antwerpen

belgia20belgia79belgiaa25belgia53belgia63belgia73belgia48 kopiobelgia52belgia71belgia68belgia77belgia66 kopiobelgia64belgia67belgia66belgia45belgia75belgia78belgia80belgia74belgia27belgia72

Antwerpen - se paljon hehkutettu shoppailuparatiisi! Täältä löydät kaikki: Forever21, Zara, Urban Outfitters, H&M, Brandy Melville, &Other Stories, Bershka, Acne, American Apparel, Pull&Bear...mitähän noita nyt oli! Ei kaikkia voi edes muistaa :-D Paljon löytyi myös pieniä putiikkeja, joissa myytin kaikenlaista pientä kivaa sisutusjutuista paperitarvikkeisiin.

Kaupunki itsessään on todella kaunis ja paljon tuli käppäilty erilaisilla sivukujilla ottamassa valokuvia. Näistäkin monen monta kuvaa on toi mun lahjakas reissuseuralainen ottanut, kiitokset vaan Tiikulle niistä! Ravintoloita ja kahviloitakin kannattaa kurkkia just noilta pienemmiltä syrjäkujilta sillä sieltä löyty tosi tunnelmallisia paikkoja. Hinnatkin vähän edullisempia pääkadun rafloihin verrattuna.

Hassua, että oon käynyt Antwerpenissä joskus aikaisemminkin, mutta tuntuu että vasta tällä kerralla oikeesti tykästyin itse kaupunkiin. Asiaan voi kyllä vaikuttaa se, että viime kerralla mulla oli joku järkyttävä virustauti enkä meinannut pysyä lainkaan tolpillani haha..Onneksi tällä kertaa vältyttiin kaikelta epäonnelta :--) Mitäs te? Onko kukaan käynyt Antwerpenissä aikasemmin? Olis kiva kuulla tiedänkin kokemuksia!

16 comments:

  1. Oi vitsit, ihanannäkönen paikka. Upeita kuvia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oli kyllä tosi kaunis kaupunki! Vois käydä joskus vielä uudestaankin :)

      Delete
  2. i h a n a toi sun asu ekassa kuvassa!

    ReplyDelete
  3. Oot vaan niin taitava, nää on ihania kuvia <3

    ReplyDelete
  4. Aivan jääätävä matkakuume tuli sun selostuksia ja upeita kuvia katsellessa, vaikka siitä vasta pari viikkoa on kun malagasta kotiudun :) belgia itessään vaikuttaa tosi mielenkiintoselta paikalta, ei muuta kuin lentoja kattelemaan. Mistä itse etsit halvimmat lennot? Ois kiva kuulla sulta jotain vinkkejä matkustelua ja lentojen bongailua varten :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lentoja kattelen yleensä Skyscannerin tai Momondon sivuilta :-) Mitään erityisiä vinkkejä en oikeen osaa antaa, paitsi ehkä sen että jos matkan lähdöpäivällä ei ole niin väliä niin tarkkailet vaan monien eri päivien hintoja. Esimerkiksi maanantain ja torstain lähdöissä voi olla satasiakin eroja..

      Delete
  5. Anonymous3/9/14 22:40

    oot kyllä tosi hyvä kuvaaja :)

    ReplyDelete
  6. Beautiful pictures, really beautiful! :)
    Love from Germany, Lali

    ReplyDelete
  7. oii ihania kuvia!!! :--)

    ReplyDelete
  8. Ite oon pari vuotta sitten pistäytyny 2-3 tunnin ajan Antwerpenissä, kun olin matkalla junalla Bruggeen ja sit mun jatkojuna ei tullu ja piti oottaa seuraavaa... vaikutti ihan huipulta paikalta ja harmitti melkein etten voinu jäädä sinne pitemmäks aikaa! joskus vielä kyllä aion nähä lisää tuota kaupunkia, koska mua kiinnostaa matkailla Belgiassa enemmänkin joka tapauksessa :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo ehdottomasti kannattaa varata ainakin päivä Antwerpenissä pyörimiseen!! :)

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!