2014/09/12

tän hetken kuulumisia sekä Brysselissä otettuja asukuvia

belgia15belgia14belgia19

Terve kaikki!

Hittolainen miten muutamassa päivässä onkaan ehtinyt tapahtua..Niin paljon etten oo ehtiny edes läppäriä avata! Puhelimella oon käyny pari kertaa päivittelemässä instagramia ja sieltä onkin voinu nähdä mun vaihtaneen maisemaa. Se oli sitten lähtö päivän varoitusajalla uusiin hommiin kun töitä tarjottiin!! Voi moro! Ei ehditty pahemmin läksiäisiäkään järjestää. Mitä nyt pari skumppapulloa juotiin tyttöjen kanssa :-D 

Työskentelen siis tällä hetkellä valokuvausfirmassa täyspäiväisesti. Meidän koottava studio reissaa ympäri Australiaa ottamassa kuvia (pääasiassa lapsista). Unelmaduuni siinä mielessä, että palkka on hyvä ja asumiset sekä matkakulut menee työnantajan piikkiin. Varmasti tulee paljon nähtyä ja koettua tän tiimin kanssa. En osaa vielä edes kuvitella mitä kaikkea huikeeta on edessä! Jeah! Itse työstä en osaa vielä paljoa kertoa, sillä ollaan oltu nämä pari päivää koulutuksessa. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa, vaikka studiokuvat ei ookkaan ehkä se mun lemppari valokuvauksen osa-alue. Tässä hommassa tärkeintä tulee varmaan olemaan se, että pääsee näkemään erilaisia paikkoja ja saa säästettyä paljon rahaa (hehe..)

Tällä hetkellä ollaan Australian pohjoispuolella nauttimasti lämmöstä. Kauheesti ei ulkona kylläkään ehditä olemaan, sillä painetaan 42 tuntista viikkoa (ihmiset aina kysyy miten mulla on rahaa reissata ja shoppailla..no töitä tekemällä tietty!) :-D Vapaa-ajallakin hengataan näiden tiimin jäsenten kesken PLUS asutaan samassa kämpässä..toivottavasti ei käydä toistemme hermoille heti ensimmäisen viikon jälkeen. Ainakin alustavasti vaikuttaa ihan loistoporukalta. Eilen grillailtiin yhdessä ja tänään ollaan katottu leffaa sekä käyty meressä uimassa. Huomenna olis tarkotus piipahtaa paikallisessa pubissa sillä sunnuntait on aina vapaita (jes! darrailua altaalla!)

Pidän teidät ajantasalla aina kun saan nettiyhteyden ja koitan ottaa jotain ajankohtaisia kuviakin! Cheeers

12 comments:

 1. Anonymous12/9/14 16:38

  Miten sait/ löysit ton työpaikan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gumtree nimisellä sivustolla näin ilmotuksen tästä työstä :)

   Delete
 2. Kuulostaa täydelliseltä duunipaikalta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei tää ihan täydellinen oo mutta kivaa on ollu! :)

   Delete
 3. !! kuulostaa NIIN hienolta! haluun kuulla lisää tosta työstä sitten kun oot hetken aikaa ehtinyt tehdä töitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. tässä just väsäilen postausta! :-)

   Delete
 4. Onneks olkoon, kuulostaa iha huipulta!<3

  ReplyDelete
 5. Anonymous14/9/14 16:37

  moi! oon lukenu sun blogii jo yli vuoden ja vihdoin rohkaistuin kommentoimaan :D oon itekin tulossa ausseihin ens kuussa ja oon itseasiassa saanu tästä sun blogista paljon rohkeutta lähtee! millä tavalla oot löytäny sieltä töitä? ihan netistä ettimällä vai käymällä paikan päällä kysymässä? :) haha tulipa sekava kommentti mut siis pääpointti oli se et mahtava blogi ja mahtavia kuvia jee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee kiva et oot lähössä ausseihin! :) Töitä oon saanu molemmilla tavoilla, suurimmaks osaks ihan vaan kävelemällä kahvilaan/ravintolaan/hotelliin sisään ja kysymällä töitä. Nykysen työpaikkani löysin Gumtreestä ja soitin järjestääkseni haastattelun. SEEK on myös hyvä sivusto töiden ettimiseen ausseissa. Ehkä parhaiten töitä saa tutustumalla ihmisiin ja luomalla suhteita, ausseissa positiiviset ja kivat tyypit löytää aina töitä! :-)

   Delete
 6. ihania kuvia as alwayss, krista sun blogi on ihan mahtava !! yks ehdottomista lemppareista :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!