2014/09/06

Take me away across the ocean, out in the horizon the night is falling


bwflowerkripaliinishannae19FBshannae1shannaevielä4shannae16

Synkkiä kuvia synkkään päivään. Kuulostipa masentavalta heh. Oikeestihan tää päivä on ollut mitä mainioin, mutta nyt sataa vettä kuin saavista kaatamalla. Hyvä syy keittää litratolkulla teetä ja käpertyä sängynpohjalle kattelemaan leffoja. On se kyllä hassua miten ilmat voi vaihtua näin nopeesti - just eilen oltiin rannalla ottamassa aurinkoa ja meressä uimassa. Eilinen oli kyllä oikein passeli viikonlopun aloitus, sillä näin muutamia suomalaisia kamujakin ja vietettiin iltaa viiniä juoden. Aamun olotiloissa tuli vähän mietittyä että kannattiko :-D Tein tänään koevuoron yhteen vaatekauppaan ja taisivat sen verran tykätä että pyysivät tulemaan vielä uudestaankin. Krapula ei siis paistanut pahasti läpi hahha. Mitään soppareita ei oo kyllä vielä kirjoitettu mutta pidetään sormet ja varpaat ristissä! Ainakin vaikuttivat todella kiinnostuneilta.

ENG: Today we are enjoying a rainstorm here in Perth. Good excuse to sit on the couch all night watching movies haha. It's weird how quickly the weather changes - just yesterday we were tanning on the beach and swimming in the ocean. It was a good start for the weekend! I also met some friends during the evening and we drank wine while catching up. Had little regrets about that in the morning when I went and did a trial shift for a store but I think it went pretty well. Hopefully I'll get the job, fingers crossed!! 

4 comments:

 1. Anonymous6/9/14 21:58

  hei krista, kai oot jo kuunnellu the kooksin uutta levyä! tosi hyvä, oon ihan innoissani! tosin varmaan keikalla kuulit jo joitai biisejä, lucky you :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo oon kuunnellu! ihan parasta <3 Vance Joykin julkaisi eilen uuden levyn, ihan parasta ku tulee uutta settiä kaikilta mun lemppareilta :-)

   Delete
 2. kiitos Jelena :)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!