2014/09/19

olisiko sinusta malliksi?

Huomenta! Meikäläinen postailee tänään Miss Glossy kampanjan tiimoilta johon pääsin mukaan Indiedaysin kautta. Yleensä en lähde mukaan mihinkään kampanjoihin, mutta tällä kertaa tuote oli tuttu ja toimiva joten miksi ei! Käytän aina kyseisen merkin hiusväriä kun värjään tukkaani ja nyt taas oli aika vähän värjäillä juurikasvua..tukka on nyt aika tumma (laitan siitä kuvaa joku pv!) Jee!

shannaebw1

Mun pääasiallinen informaatio oli kuitenkin se, että nyt on käynnissä Miss Glossy 2014 -kilpailu, jossa etsitään Casting Crème Gloss -brändille uusia kasvoja tulevan talven kamppikseen. Täällä voit rekisteröityä kisaan :-) Kaksi voittajaa pääsee viettämään viikonloppua Tukholmaan L'Oréal Paris -hiusstailaajien käsittelyyn ja sen jälkeen muotikuvaajan kuvattaviksi! Hakemus kisaan pitää olla lähetettynä viimeistään 28.9.2014 joten hopihopi!!

missglossy

Mä ite osallistuin tohon kisaan ellen asuisi maapallon toisella puolella. Täältä ei ihan niin nopeesti hilpasta viikonlopuks Tukholmaan heh. Mulla on tällä hetkellä 24/7 töitä, joten ei senkään puolesta oikein toimisi..duunikuulumisia kerron lisää seuraavassa postauksessa kunhan saan kuvia vähän muokkailtua :-)

glossy1

4 comments:

 1. Anonymous19/9/14 18:09

  Valitseeko voittajat jokin tuomaristo vai voittavatko eniten "tykkäyksiä" saaneet : ) ?

  ReplyDelete
 2. Anonymous21/9/14 01:51

  Hei ku menee Australiaan working holiday viisumilla niin tarviiko passia lähettää suurlähetystöön vai onko se viisumi jotenkin siinä passin numerossa tms tavallaan valmiina? Eli siis riittääkö vaan sähköposti viesti viisumista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei tarvi lähettää passia mihinkään, rajatarkastuksessa kun annat passis nii ne näkee sun passin numerolla niiden tiedoista että sulle on myönnetty viisumi :) kannattaa aina kuitenkin pitää varuilta printattu versio viisumista mukana (eli otat kuvankaappauksen siitä sähköpostiviestistä!)

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!