2014/09/07

Belgia part 4

belgia61belgia62belgia49belgia50belgia57belgia51belgia55belgia58belgia65

Vähän tunnelmallisempia kuvia Belgiasta! Menoa ja vilkettä ei iltaisinkaan tästä kaupungista puuttunut ja  paljon on nähtävää myös hämärän laskeuduttua. Paljon kivoja pieniä baareja ja kuppiloita joista saa käsittämättömän paljon erilaisia oluita. Kannattaa ainakin testata Belgialainen erikoisuus, kirsikkaolut. Itse en oluiden ystäviin kuulu mutta tää on tosi hyvää! Bissen maistelun lomassa ehdittiin tehdä myös muuta junttituristeilua, kuten käydä katsomassa pissaavaa poikaa. Se on yllättävän pieni patsas. Miten sitä aina luuleekin, että kaikki legendaariset nähtävyydet on tosi isoja? Mona Lisakin oli ihan säälittävän pieni maalaus eikä sitä meinannut nähdä niiden kiinalaisturistien takaa. Muistan olleeni jopa vähän pettynyt tästä faktasta haha :-D Belgiassa on kyllä isojakin nähtävyyksiä kuten Atomium monumentti. Ei käyty sitä tällä kertaa tsekkaamassa sillä näin sen jo viimeisellä Brysselin reissulla. Ihan vaikuttavan näköinen rakennelma.

No juu, se tästä Belgia löpinästä! Vielä yks postaus jaksetaan katella näitä juttuja eiks jeah? Sitten siirrytään ihan täysin muihin aiheisiin :-)

ENG: More pictures from my trip to Belgium.

6 comments:

 1. Haha pystyn samaistua! Mona Lisa oli kyllä sillon 'pettymys', samoin Riemukaari - luulin että se olis hirveen iso!
  http://jennicarita.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. riemukaarta en oo vielä nähnykkään! paitsi kaukaa etäisyydeltä..hmm..

   Delete
 2. Ai että mitä kuvia, taas!

  ReplyDelete
 3. haha! odotappa vaan kun näät vapaudenpatsaan! Se pettymyksen tunne oli kyllä uskomaton, kun tajusi kuinka pieni se patsas omin silmin katsottuna oli, vaikka aina on ollut sellanen kuva että se on ihan valtava :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis mjötäh!? onks seki pieni?? eiks mitään voi enää tehä isossa mittakaavassa..hahah :D

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!