2013/10/12

kirppispaita

asu2asu3

Iltaa! Meikäläinen eli meikkis on ollu vähän "kiireisenä" tässä tänään mutta hyvällä tapaa onneks! Oon hengaillu parhaitten tyyppien kaa, värjänny tukkaa, ottanu vähän aurinkoa, siivonnu, tehny suunnitelmia ens vuodelle ja nyt me alotellaan mun luona suomityttöjen kanssa :-) Ollaan tehty suklaamansikoita ja sen semmosta! Juuri tuoreeltaan kariutuneesta suhteestakaan en jaksa harmitella kun päivä on ollu niin ihana ♥  Me muuten päätettiin muuttaa Adelaideen Riinan kanssa suoraan sen meijän Sydneyn reissun jälkeen. Onneks ei siis tullu ostettua paluulippua tänne Perthiin sieltä, heh. Noista suunnitelmista kerron lisää joku toinen päivä, nyt keskityn nauttimaan illasta, byee!

21 comments:

 1. voi ei mitä kävi?=( (jos haluat kertoa) ja ihanaa ku voitte vaa päättää muuttaa tollee!! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oikeen itekkään tiiä mitä siinä kävi joten en oikeen osaa vastata :--D ja joo, me ollaan vapaita ku taivaan linnut tekemään mitä huvittaa! mutta kerron siitä sitten lisää kun suunnitelmat selkeytyy enemmän ;)

   Delete
 2. Mitä kävi Oliverin (?) kanssa :((

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei se vaan toiminu jostain syystä, en oikeen itekkään osaa sanoa :D

   Delete
 3. kariutunut suhde? onpa harmi:( olitte hyvännäköinen pari! tsemppiä harmitushetkiin! nauti nyt:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. onhan se vähän harmi mutta joo... kohti uusia tuulia nyt! :)

   Delete
 4. Kariutuneesta suhteesta..? Miten pitkään sä nyt oletkaan ollut siellä? Mulla on mennyt seurustelukuviot ihan ohi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan kohta tulee neljä kuukautta täyteen! tapasin sen kundin toisena iltana ku olin täällä ja ollaan siitä asti hengailtu mutta nyt kävi näin, ei voi mittään! ja on siitä ollu täällä kuvia monestikin, sulta on vaan varmaan menny ohi koko homma :)

   Delete
 5. Eiikää!! olitte oliverin kans niin söpö pari.. no hö :/ Mutta oikein tietenkin että elämä hymyilee!! sitte ku ootte muuttanu postausta kämpästä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin oltiinhan me ihan söpö pari mutta ehkä parempi näin, tulee nyt nähtyä enemmän australiaa enkä jumitu vaan tähän yhteen kaupunkiin :)

   Delete
 6. ihanaa et osaat suhtautuu asioihin noin positiivisesti, etkä oo vaan masentuneena sängyn pohjalla. tsemppiä!<3
  mut hei, ootko siis australiassa au pairina, vai ootko muuten vaan muuttanu sinne? :)

  ReplyDelete
 7. Etkö mennyki sinne aluks aupairiks? Onks ne hommat jääny nyt kokonaan ton uuden työpaikanki takia, asutko vielä siinä perheessä? voi vitsit kuulostaa nii elämäntäyteisiltä, vapauttavilta noi uudet suunnitelmat:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo siis oon edelleen aupairina ja asun täällä perheessä :) kirjottelinki tossa uusimmassa postauksessa vähän tilannepäivitystä asiaan :D

   Delete
 8. mites sun työhommien käy jos muutatte? erityisesti sen perheen suhteen

  ReplyDelete
  Replies
  1. mä lopetan täällä perheessä just ennen joulua :) ja mä meen sinne adeleideen töihin, joten työt jatkuu mutta vähän eri hommia tällä kertaa!

   Delete
  2. vautsi siis onko sulla siellä jo töitä, vai oletko tällä hetkellä etsimässä..?

   Delete
  3. on aika varmaa työtä jo tarjolla siellä :)

   Delete
 9. Onne sulle ja uudelle mihellesi! Olette ihanan näköinen pari, jos olette :3 Mä oon ollu aika pitkään aikaan ilman nettiä muuton ja muut takia niin en oo oikein ollu täälläkään, hui :o Mutta tällä taas! Toivottavasti on ollut mukava matka tähän asit, ja vielä mukavempaa tulossa! Ok I'm done :D

  P.S. liian laiska kirjautumaan bloggeriin..

  -Mörkö

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmm eikös tässä just sanottu suhteen loppuneen..?

   Delete
  2. Heilikös se siellä kirjottelee??? et vissiin lukenu tätä uusinta postausta kun tolleen tuut onnittelemaan hahahaha :--D eikä se mikään uus mies oo, ku se sama vanha mikä aina ennenki? hehhe kirjotteles mulle joku päivä, haluun kuulla kuulumiset! <3

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!