2013/10/31

sekalaisia kuvia

pyöräillenruakaaantsumikkikakskuvaaaamupaalalevisbussiassapyöralleipäsetrantalähetä12

Iltaa! Tänään pääsittekin pällistelemään viime viikkon random photoja, jotka on syystä tai toisesta jääny aikasemmin julkaisematta. Mun rakas kuvapalvelin flickr ei nimittäin suostunu toimimaan joten en saanu ladattua niitä roadtrip kuvia :-( Onneks nää otokset oli mulla bloggerin luonnoksissa niin pääsin kuin pääsinkin postailemaan.

Eniveiiis tänään on ollu tosi kiva päivä! Oon käyny Shannaen kanssa aamukahvittelemassa ja kuvailemassa, ollu töissä, käyny trick or treat-kierroksella lasten kanssa, vetäny siitä johtuneet karkkiöverit, skypetelly mun siskojen kanssa ja nyt muokkailen tän päivän asukuvia teemuki kourassa :-) Huomenna taas tapahtumarikas päivä tiedossa, joten katotaan jääkö aikaa postailulle! Voi olla että tuun koneelle heti aamutuimaan kirjottelemaan (toiveajattelua haha).

ps. mitä te tykkäätte tämmösistä random postauksista? Kertokaa minkätyyppiset postaukset on teijän lemppareita! Mua kiinnostaa kauheesti tietää hihi :--)

15 comments:

 1. Mä tykkään tosi paljon tällasista "random"-jutuista!! Sun postauksista lemppareita on kyllä ihan kaikki, sen verran mielenkiintosta sun elämä siel ausseissa (tai missä päin maailmaa tahansa) on ja mä oon ihan fani sun kuvaustaidoille 8--)

  ReplyDelete
 2. Sun blogissa on mun mielestä just sopivassa suhteessa näitä "random postauksia" muihin postauksiin nähden! :) Ja muutenki sun kaikki kuvat on sävyiltään ja tunnelmaltaan niin kivoja, että kelpaa katella vaikka ois missä järkässä ja miltä päivältä tahansa :D

  ReplyDelete
 3. heii haluaisin kysyä sulta yhtä juttua liittyen perthiin! meillä on suunnitteilla matka sinne ja haluaisin tietää missä ehdottomasti kannattaa käyä? :-) mahollisuus on myös käyä jossain kauempana 'roadtripillä'...

  ja tää sun blogi on ehottomasti yks lemppareista♥ hihi

  ReplyDelete
 4. nää kuvat kääntää vaan veistä haavassa tän kaamosmasennuksen suhteen :D miks mä en asu tuolla? :D

  On My Way

  ReplyDelete
 5. Wou, ihana postaus! Ja ite tykkään just tämmösistä postauksista, missä on oikeesti paljon kuvia ja vähän just vaikka sekalaisia :) Sun blogi on niin IHANA ja oot superkaunis!

  ReplyDelete
 6. tälläset postaukset parasta antia! jos jotain osaat loistavasti, niin kuvata. saat tavallisen arjenkin näyttämään uskomattomalta :)

  ReplyDelete
 7. Ihania kuvia ja muutenki tosi kiva blogi ! :-)

  ReplyDelete
 8. Hymyilin vaan kun katoin näitä kuvia. Jotenki tuli niin hyvä fiilis ja teki vaan mieli ottaa seuraava lentokone austraaliaan :D Tälläset postaukset on just parhaita :)

  ReplyDelete
 9. Ihania kuvia!! Sun pitäis laittaa näitä weheartit:iin! Nää kuvat hipois miljoonia oikeesti:o

  ReplyDelete
 10. voisitko tehdä jotain videota sieltä? ois niin mielenkiintosta nähä :-) ihania kuvia!!

  ReplyDelete
 11. Mä ite ainakin tykkään näistä random-kuva postauksista! Kiva vaihtelua ja näissä on jotenkni myös aina sellasta arkea kivasti! Ja varmaan kiva toi trick or treat-kierros!:)) Nää sun postaukset saa kyllä aina vaan varmemmaks sitä tunnetta, että kuhan vaan on rahaa ja muutenkin resursit niin haluiasin niin kovasti ausseihin vaihtoon, mutta ei auta kuin säästä!=)

  ReplyDelete
 12. Anonymous1/11/13 15:43

  sun kaikki postaukset on kyllä kivoja ihan vaan jo siksi et sun kuvat on ihan parhautta :-D myös siksi et aussielämä kiinnostaa ihan sikana ja säkin oot mielenkiintonen! ihan lempparipostauksia on mulle sellaset joil on joku teema tai sellaset jotka keskittyy jonku tietyn päivän tai tapahtuman ympärille. plussana tietty asukuvat!!! en osaa perustella miksi :D

  ReplyDelete
 13. Tällaset postaukset on just kivoja! :)

  ReplyDelete
 14. Anonymous3/11/13 17:11

  hei millanen viisumi sulla on siellä ausseissa? joku work&holiday vai mikä? tässä just suunnittelen ens vuodeks aupair-vuotta tms sielläpäin ku ei toi yliopisto elämä täälä nappaa:D

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!