2013/10/03

Royal Show

royal1royal12pngroyal15royal4royalsroyal2royal11royal6royal14royal8royal13royaaalroyal5

Terve terve! Päätin sittenkin tulla julkasemaan niitä eilisiä kuvia tänään niitten Pinnacles kuvien sijasta (olin aika innoissani näistä vissiin haha). Laitan niitä aavikkokuvia sitten huomenna tai jotai :-) Tänään oon vaan nauttinu helteistä ja käyny pienellä road tripillä Shannaen kanssa. Oli ihan paras fiilis vaan laulaa tota Imagine Dragonsin biisiä avoauton kyydissä motarilla kädet ylhäällä..haha aikamoinen klischee tilanne mutta olipahan ainaki hauskaa :-D Iltapäivällä menin duuniin ja palasin sieltä reilu tunti sitten rättiväsyneenä kotiin. Tein ruokaa, skypeilin Tuulin kanssa kuulumisia ja nyt aattelin pikkuhiljaa kömpiä nukkumaan jotta jaksan herätä huomenna töihin. Kommentteihinkin pitäis jossain välissä löytyä aikaa vastailla?? Hektistä, hektistä..

ps. kuinka siisti olikaan toi "tivoli" ?!? Pähee! Meillä oli niin huippupäivä eilen 

pps. nyt teillä (ja mulla :-D) olis mahis voittaa uus Olympus Pen kamera omaksi - käykää äänestämässä mun kuvaa täällä niin ootte mukana kisaamassa! 

26 comments:

  1. aaa maailman ihanin postaus koska näää kuvat ♥♥ tivolit on ihania

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/10/13 18:06

    upee toi viimenen kuva!<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. klassinen blurrikuva toimii aina! :D

      Delete
  3. Siis kertakaikkiaan wau, mitä kuvia! Sä se osaat :-) Ja vielä mikä tivoli! Mä luulin että kyseessä oli huvipuisto :---D

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos! <3 ja joo, toi on täällä vaan viikon joten olettaisin että se on tivoli? mene ja tiedä näistä ausseista haha...:D

      Delete
  4. wau nää kuvat on iha älyttömän upeita! Millä ohjelmalla muokkaat näit? :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous3/10/13 19:34

    aah...elät elämää jota kateellisena täällä kattelen kuvien kautta...ja oih tuo mies ;) lucky u. Asutko nykyään missä tai siis kun käyt töissä jossain muualla kuin siel perheen luona?

    ReplyDelete
    Replies
    1. asun edelleen sen perheen kanssa :) mun ekstraduunit ajottuu aina silleen että lapset on joko koulussa/mulla on vapaapäivä niitten kaitsemisesta. Nyt ne on esimerkiksi isällään koko viikon kun on joku kevätloma koulusta joten voin tehdä paljon vuoroja siellä raflassa :-)

      Delete
  6. Anonymous3/10/13 19:55

    ois kiva joku kunnonpostaus susta ja oliverista? :-) kertosit vähän siitä/teistä !

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ehkä sitten kun ollaan oltu pitempään yhessä, ei tässä vielä niin hirveesti kerrottavaa oo! heh :-D

      Delete
  7. Wauu Krista näitä sun kuvias, apua !! Oon kyllä kanssa kade sulle kun saat siellä olla, kuulostaa niin huipulta kaikki ! :-) Ja Oliver, huhhuuuhhh! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jooo onhan se aika huh! ;-D naurattaa kun se on aina ite niin kriittisenä panikoimassa että mun lukijat pitää sitä rumana jos postaan jonkun kuvan siitä mistä se ei kauheesti tykkää..haha..

      Delete
  8. Millainen enkun kielen taito sulla oli, ku menit tonne ja ootko huomannu paljon kehitystä? Ja onko ollu vaikeita tilanteita, joissa ei oo kielitaito riittänyt tms? Tai esim sun ystävien kanssa siellä, niin onko sulla ongelmia ilmasta ittees niinku haluaisit? Näistä ois ihanaa lukee vaikka ihan omassa postauksessa vink vink hahaa! Itellälläkin ois haaveena lähtee reissuun ens keväänä, nää sun kuvat ja tekstit ei ainakaan helpota mun matkakuumetta.. Mutta hyvä niin, onpahan ainaki hurjasti motivaatiota säästää ja töissäkin jaksaa paremmin ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä oon aina ollu suht hyvä englanninpuhuja, sillä mun vanhemmat laitto mun englanninkieliseen leikkikouluun jo pienenä ja siitä asti olin englanti painotteisilla luokilla yms..jonkunverran kehitystä kuitenkin havaittavissa esim. oon oppinu paljon "sanontoja" ja slangijuttuja mitä ihmiset käyttää täällä :) Eli mun englanti on paljon "lokaalimpaa" nyt, jos tajuut mitä meinaan? Oon niin huono selittämään haha...

      ja nykyään englanninpuhuminen tulee multa silleen tosi luonnostaan ettei tarvi miettiä että "eikä nyt pitää taas puhua englantia ja miettiä mitä sanoa". Ennen jos yhtäkkiä piti puhua enkkua niin menin vähän puihin :D Toisinaan mulla tulee vieläkin hetkiä kun en osaa ilmaista itteäni tai en löydä jotain sanaa englanniks kuvaamaan jotain tilannetta/asiaa. Se on vähän turhauttavaa joskus myös kun haluis sanoa jonkun hyvän sanonnan suomeksi mikä sopis siihen tilanteeseen tosi hyvin mutta kukaan ei tietenkään ymmärtäis sitä :-D

      Enivei kaikenkaikkiaan on kieli parantunu ja oon tosi itsevarma englanninpuhuja nykyään :) Joskus jos en osaa imaista itteäni niin kaverit tulee kyllä vastaan ja yleensä ne tajuukin mitä mä oon yrittämässä sanoa joten ei stressiä senkään asian kanssa.

      Ja ehottomasti lähet reissuun! Peukut pystyssä sulle!! Maailmalle vaan kaikki, täällä on kivaa ! ;)

      Delete
  9. toi tivoli näyttää niin upeelta! harmi, ettei suomessa ole oikein tuon tyylisiä..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep! toi vastas ehkä enemmänkin huvipuistoa mun mielestä :) kyllä esim. lintsi ja särkkis on aika kivoja kanssa mun mielestä!

      Delete
  10. Anonymous4/10/13 00:34

    jumalavita mitä kuvia!!! ihan törkeitä. että mä rakastan tätä blogia

    ReplyDelete
  11. mulla tulee niin hyvä mieli ku luen sun blogia :-)) ihana kun jaksat kirjotella niin paljon ja sun kuvat on aina aivan supereita!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitoksia ^___^ ja joo, oon nykyään yrittäny alkaa kirjottelemaan vähän enempi!

      Delete
  12. oi vitsi! Ihan super ihania kuvia! Tuo ihanaa lämpöä tähän Suomen kylmenevään syksyyn

    ReplyDelete
  13. Have to ask, onks toi miekkoses suomalainen vai aussi? ;o Ja voisiks vähä lissää pistää maisemakuvii jne, et saan täällä almost-pakkasessa tulla vähä kateellisemmaks? :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aussimies ;) hehe ja joo pitäis tsempata noitten maisemakuvien kaa..oon aina niin laiska ottamaan niitä :D

      Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!