2014/08/01

kesäkuvia ja kirjavinkkejä

myllysaari3kuvatseinallapuhkuoretmaauimalapyjamatlaiturillakuvatseinallaakirjavinkki2kikiilaukkuukirjavinkkiillalpieni

Holaa! Nyt näytti siltä, että näitä random kuvia oli kertyny niin paljon että oli aika tulla niitä postailemaan. Muutamat tosi hyvät kirjat tässä on muunmuassa mukana, molemmat luin ihan parissa päivässä kun en malttanut jättää käsistä :-) Muut sekalaiset kuvat on maauimala reissulta Jennin kanssa, kaverin kodista, mun yöpaidasta (haha),  uudesta laukusta, kaverin kanssa tehdyltä yöuintireissulta...mitä näitä nyt on!

Tää kesäloma on kyllä lähteny nyt tosi hyvin käyntiin kun on ollu hyvät kelit. Paljon ollaan tehty kavereiden kanssa - eilenkin istuttiin iltaa hyvällä porukalla tekemässä susheja (namnamnam). Sen oon kyllä vuosien varrella oppinu, että ei sen niin väliä mitä tekee, kunhan kaverit on niitä kenen kanssa on aina kivaa :-) Oon kyllä niin ilonen että mulla on niin paljon ihania ystäviä  Huomenna me juhlistetaan mun läksiäisiä enkä mä malta odottaa!! Niistä tulee hyvät kemut, jota muistellaan vielä pitkään hehe..

ENG: Some random pictures from the past weeks. This summer holiday has been really good and I have done so much stuff with my friends!! Night swims at the lake, sushi making nights, cycling around the city, pajama parties, hanging by the pool etc..Tomorrow I'm having a farewell party since I'm leaving soon, it's going to be an epic parteeeyyy! 

18 comments:

 1. Harmittaa niin paljon ku pääse tuee :-(

  ReplyDelete
 2. Anonymous1/8/14 11:58

  aina yhtä kauniina!! :) millo siis lähet takas ausseihii? eihä sul oo yhtää talvee välis ku sielhä alkaa nyt kesä

  ReplyDelete
  Replies
  1. parin viikon päästä lähen! :) ja on siellä vielä suht viilee..sellanen suomen syksy ilmasto! et ehtii käyttämään neuleita hehe

   Delete
 3. Anonymous1/8/14 12:02

  teeeksä joskus videopostauksen mis puhut enkkuu8)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous1/8/14 12:37

   HYVÄ IDEA! haluan kuulla sun aussiaksentin!

   Delete
  2. hehe en ehkä mitään postauksen pituista osaa tehä (oon huono kameran edessä) mut voin harkita jotain lyhyttä instagram videota esimerkiksi..olisko se hyvä kompromissi? :D :)

   Delete
  3. Näkyykö instagram video vaikkei käytäkkää instaa? Ja muista ainaki tääl linkata se, et pääsee kuuntelee. Pihisen uteliaisuudesta ;-)

   Delete
 4. Oi vitsi, sulla on kyllä aina niin ihania kuvia ❤️ Ehdottomasti yks lemppariblogeista!

  ReplyDelete
 5. Oot kyl lemppareista lempparein bloggaaja, aina niin ihania kuvia ja hyvää fiilistä:-) Ps. Uus ulkoasu näyttää tosi hyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! oot varmaan eka joka huomas muutoksen hehe ! :D kattelin sun blogia tänään läpi, kivoja kuvia sielläkin päin ;)

   Delete
 6. Anonymous1/8/14 23:13

  sun elämä vaikuttaa nii khuulilta ja oot kaunis ja kaikkee ähhhD:

  ReplyDelete
 7. Hyvännäkönen uus ulkoasu!!

  -Ida

  ReplyDelete
 8. en tiedä miten on edes mahdollista, että hukkasin/unohdin sun blogin bloglovin tunnusten hukkaamisen myötä (hyvä minä). mutta hei, täällä taas! ihana ulkoasu ja ihania kuvia edelleen. vitsit että ootan taas kuvia ausseista! :--)

  ReplyDelete
 9. Siis tuo ekan kuvan raidallinen toppi on maailman täydellisin (raitafriikki ilmoittautuu) mistä se on!?

  ReplyDelete
 10. Anonymous3/8/14 23:19

  aiotko ettiä ausseista sponssia vai ootko siellä vaan vuoden?:)

  ReplyDelete
 11. Anonymous3/8/14 23:25

  miten noi kuvat on tossa seinässä kiinni?? tosi kivan näkösiä:)

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!