2014/08/20

randoms from Lahti/Helsinki/Adelaide

kiikikippokippoojunaasemahappyjoe2peltoomekkoutuinenengätadelaide

ARG miten ärsyttävää! Kirjotin tähän postaukseen eilen illalla tekstin ja luulin julkaisseeni sen mutta siinä tapahtuikin joku virhe ja nyt koko teksti on hävinnyt bittiavaruuteen :-D Noh pähkinänkuoressa kuitenkin se, että Australiaan ollaan taas kotiuduttu hyvin, tällä hetkellä hengaillaan Riinan kanssa ja tehdään aamupalaa. Postailen Belgia kuvia sitten kun ehdin niitä muokkaamaan. Kauheesti oon nähny vanhoja työkavereita ja ystäviä niin en oo ehtiny käydä niitä kuvia läpi. Kaikki aikanaan :-)

10 comments:

 1. Anonymous20/8/14 07:48

  Pakko vielä kommentoida kiitokset, kun muutama postaus taaksepäin laitoit kuvien alkuun varoituksen hämähäkeistä! Varmaan monille (jopa vähän itselleni) huvittavaa, mutta onneksi luin sen ennen selaamista. Säästyin järkyttävältä paniikilta enkä varmaan olisi uskaltanut blogisi pariin enää palata :( Täällä kuitenkin ollaan, kiitos sulle siis! Ja terveisiä Lahesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe joo mäki oon aika hämähäkkipelkonen nii aattelin et siel saattaa olla jotain kohtalontovereita :D

   Delete
 2. Niin kauniita kuvia, kuten aina! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous21/8/14 14:04

  Moi! Hei jos saa udella, niin kuinka paljon sulla oli säästöjä kun muutit Ausseihin? :-) Olin lukevinani jostain, että pitäis olla tarpeen vaatiessa todistamassa että tilillä on vähint. 5000 dollaria jos on working holiday viisumilla menoss :-0

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo ei siitä kannata stressata ollenkaan! ei sitä kukaan tsekkaa :) mul oli joku muutama tonni säästössä sillon kun tulin

   Delete
 4. Anonymous21/8/14 18:17

  ei kyllä nyt liity tähän postaukseen, mutta onkohan niitä sun suunnittelemia kalentereita vielä jossain myynnissä? suomalaisen kirjakaupan sivuilta ei pystynyt tilaamaan eikä ainakaan oman tai lähipaikkakuntien liikkeissä ole ollut! haluaisin sellaisen ihan ehdottomasti:)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. suomalaisen sivuille pitäis tulla niitä kohta lisää! muuten kannattaa kurkkia eri kirjakaupoista, sillä niitä on muuallakin kuin suomalaisissa :)

   Delete
 5. Anonymous23/8/14 16:26

  Moi :) osaatko sanoa hinta-arviota kuinka paljon julkinen liikenne maksaa ja millaisella systeemillä se toimii? Onko joitakin käteviä bussi/metro/junakortteja millä pääsee matkustamaan. :)

  ReplyDelete
 6. Beautiful impressions! :) Happy Sunday, Lali

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!