2014/08/13

Tanunda

Ajastettu postaus! Tällä hetkellä ollaan luultavasti jo kiertelemässä pitkinpoikin Antwerpeniä :-) VAROITUS!! Jos saat sydärin kun näät kuvan hämähäkeistä niin skippaa tää postaus..

maisemataaron5seedshämppipuistopiknikminajaaaronpiknik1drinkki

Arvatkaas mitä! Löysin tässä yks päivä nää kuvat mun yhdeltä muistitikulta ja tajusin että en oo koskaan postannu näitä. Tanunda ajan kuvia siis eli mun Australian reissun loppupuolelta. Kauheesti en sillon postannut kun se mun kone hajosi. Ton näköstä siellä siis on - aika siistiä eikö? Kuvissa myös se mun miekkonen jota en oo nyt nähnyt melkein kolmeen kuukauteen..en voi uskoa, että muutaman päivän päästä oon taas sen kainalossa! Wuhuuuu!

ENG: Some old photos from May when we did a little picnic with Aaron. Can't wait to see him again soon, it's been too long already :-( Haven't posted these photos earlier cause I didn't remember they existed - found them randomly from my memory stick the other day. This place where I used to live for 5 months in Australia is called Tanunda. It's a small town with a lot of wineries and definitely worth a visit!

6 comments:

 1. niiin kivoja kuvia!! ihana fiilis näissä ja ihanan näköinen pariskunta olette hih!!! :*

  ReplyDelete
 2. Anonymous13/8/14 22:42

  ihana näytät nii onnelliselta:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. helppo hymyillä kun tommonen komistus kainalossa! :--)

   Delete
 3. Omg, the spider! I would have died! :D

  Love, Lisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know...we screamed a lot haha :D

   Delete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!