2014/08/03

läksiäisjuhlat

läksiäiset2läksiäiset10läksiäiset19läksiäiset17läksiäiset7läksiäiset5läksiäiset18läksiäiset8läksiäiset9läksiäiset6läksiäiset14läksiäiset12läksiäiset1läksiäiset13läksiäiset11läksiäiset3

Tervehdys!! Täällä aletaan vihdoin palata elävien kirjoihin, voi pojat kun olikin muuten kekkerit. Huippuporukka, täydellinen ilma, ruokaa, juomaa ja muutama erittäin kisainen joukkuepeli (oikeesti olin varmaan surkein ikinä kaljajuoksussa...) :-D Meiningit jatku yön pikkutunneille asti ja kävästiinhän me vielä puolenyön aikaan lemppari baarissa Torvessa jamittelemassa. Kaikinpuolin 5/5 kekkerit, joka mahdollistui näitten parhaitten ihmisten ansiosta ♥

ENG: Pictures from my yesterdays farewell party. I would say this was one of the best days I've had this summer and it was made possible by these lovely people ♥ I will be looking back to this day!

18 comments:

 1. Anonymous4/8/14 00:12

  ihania kuvia ja oot oikeesti maailman kaunein!!

  ReplyDelete
 2. Ihan täydellisii kuvii ja upeen näköset pirskeet!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitokset suurimmasta osasta kuvia kuuluu Idalle ;)

   Delete
 3. Looks like a lot of fun! <3

  ReplyDelete
 4. Anonymous4/8/14 01:11

  aivan ihania kuvia ja huippu tunnelma näytti olevan ! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiitos! oli kyllä hyvät kekkerit :)

   Delete
 5. Anonymous4/8/14 10:07

  Heippa!
  Oon miettinyt pitäväni välivuotta ulkomailla ja erityisesti mielessä on ollut Australia. Oon pohtinut, että kumpi vois olla järkevämpi tapa lähteä, au-pairiksi vai esimerkiksi working holiday - ohjelmien kautta? Oletko kuullut hyvää/huonoa noista working - holiday jutuista? Ja kuinka helppona/vaikeana pidät sitä, että löytää ausseista töitä?

  Kiitos :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo ikinä kuullukaan mistään working holiday ohjelmista? :-O working holiday on siis mun käsittääkseni ainoastaan se nimitys sille viisumille mitä haetaan. Se on vuoden voimassa ja sillä saa tehä töitä Australiassa.

   aupairiksi on hyvä lähteä vaikka aluksi jos ei vielä yhtään tiedä millasia hommia aikoo etsiä - siinä ehtii sitten lastenhoidon lomassa tutustumaan kaupunkiin ja paremmin hahmottamaan mihin haluaisi hakea töihin. Ite tein just tolleen ja totesin ihan toimivaksi kaavaksi :-) Mun mielestä ausseista on helppo saada töitä jos vaan on oikeanlaisella asenteella liikenteessä!

   Delete
 6. Näistä kuvista välttyy kyllä aivan mahtava fiilis! Tykästyin tohon toka vikaan ilmapallokuvaan :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo siitä tuli aika hauska! taitaa olla idan ottama kuva :)

   Delete
 7. Anonymous4/8/14 11:00

  kalenteriiiiii! ei mulla muuta8)

  ReplyDelete
 8. Vitsi mitä kuvia! Aivan ihanii :-)

  ReplyDelete
 9. Ihan super makeita kuvia!!!

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!