2014/08/11

lukijoiden toive: tatskapostaus

tatuointi

Noniin elikkäs tatskapostaus! Alotetaan vaikka sillä faktalla, että mullahan on tosiaan "vain" kaksi tatuointia, molemmat otettu reilun vuoden sisällä. Ensimmäisenä otin tohon oikeaan käsivarteen old school tyylisen paatin ja sitten samalla tyylillä vasempaan reiteen urospeuran. Tekijänä toimi Antti Tatuata liikkeestä ja voin kyllä lämpimin sydämin suositella paikkaa sekä artistia! Liike on ihan siinä Helsingin keskustan holleilla.

tatuata

Mistä idea noihin sitten tuli? No ihan aluksi voin myöntää, että aiheet vaan on niin siistejä, että halusin noin kivan kuvan laittaa ihooni. Kivoja aiheita ja kuvia on kuitenkin ihan loputtomasti, joten mulle oli tärkeetä että näillä on jonkinlainen merkitys itselle. Jossain vaiheessa saatan ottaa jotain tatuointeja ihan vaan siitä ilosta että ne on kivannäköisiä - mun mielestä tatuoinnilla ei välttämättä tarvitse olla syvällisempää merkitystä. Tällä hetkellä noi leimat edustaa mulle jotain ajanjaksoa mun elämässä; ensimmäisen otin silloin kuin lähdin reissuun ja valmistuin, toisen nyt Suomessa käydessäni. Halusin tatuoinnin joka muistuttaa mua Suomesta (en ihan kuitenkaan mitään suomileijonaa...) ja silloin päädyin tohon kuva-aiheeseen. Ei siis ole mitään diippiä shittiä näiden kuvien takana! :-D

kukat

Monet aina kyselee että miltä tatuoinnin ottaminen tuntuu ja sattuuko se. No helvetti soikoon sattuuhan se ihan pirusti!! Ne jotka sanoo, että tatuoinnin ottaminen tuntuu vaan pieneltä kutittelulta niin bullshit I say (tai sitten teillä on sellanen tosi pieni kuva jonka tekemiseen menee 5min) :-D Toisaalta jollain voi olla hyvä kivunsietokyky, mutta kuitenkin..ei nyt lähetä huijaamaan ihmisiä. Omalta osalta voin sanoa sen, että ensimmäinen puolitoista tuntia menee ihan ok, mutta kun tatuointia tehdään neljä tuntia putkeen niin kyllä siinä viimesenä varttina vaan puree hammasta ja luulee kuolevansa... Kipua on vähän vaikea kuvailla mutta kerran mietin, että se tuntuu siltä, kuin puukolla tehtäisiin viiltoja ihoon. Millaisia kokemuksia muilla on? Miten tota tunnetta vois järkevästi kuvailla?

tatuointi4

Summa summarum, tatuoinnin tekeminen sattuu mutta on sen arvoista! Ite oon ollu tosi tyytyväinen omaan kaksikkooni enkä ole kertaakaan miettinyt ettei olisi pitänyt ottaa. Jotenkin niistä vaan kasvaa osa sua. Seuraavaa ideaa miettiessä..

Pakko vielä heittää loppukevennykseksi tämä kuva! Hahahha so true!

9 comments:

 1. Noi sun tatskat on kyllä niiiin hienoja! Mulla on yks tatuoinneista kans tossa kohtaa kun sulla kädessä, ja mun mielestä siihen kohtaan ei sattunut yhtään :-D jotain pientä kipua jossain kohtii oli, ainakin lopussa kun siinä penkissä oli tosiaan istunu jonkun aikaa ja käsi oli ihan turta.. Mutta sit taas yläselän suht iso tatuointi oli yhtä tuskaa! Hyvä että ei itku päässtäy :-D mutta on se sen kivun arvosta, ja vaikka kuinka sattuu ja on ollu tuskissaan niin aina sitä vaan alkaa miettii uutta leimaa uuteen paikkaan!

  ReplyDelete
 2. Anonymous11/8/14 11:41

  Krista, what kind of visa to Australia do you have? I know that you've been working there so this is why I am asking ;-)

  ReplyDelete
 3. hei joo tatuata on kyllä ihan paras mesta suomessa!<3 itekki oon ottanu kummatki omani siellä, kauhee kuume päällä jatkuvasti :-D täytyy alkaa säästämään!

  ReplyDelete
 4. Mä aina vertaam tatuoimista ihokarvojen epilointiin haha! :D Ei se musta sen enempää satu sit ku siihen tottuu. Tosin mulla ei oikeestaa ookkaa viel ku ääriviivoi.

  ReplyDelete
 5. Sul on kyl yhet makeimmista tatuoinneista, joita oon eläessäni nähnyt! Niin samantyylisii, kun mitä ite voisin ottaa, jos en ois kauhee neulakammonen (/tatuointikammonen):-D

  ReplyDelete
 6. Niin upeat nää sun tatuoinnit!! Saaks kysyä minkä verran noilla oli hintaa, kun tuolla otit? :) I H A N A T !

  ReplyDelete
 7. ite ku otin yläselkään tatskan se tuntu siltä kuin olis työntänyt kuumaa neulaa ja vedelly edestakas, sattu iha pirusti!

  ReplyDelete
 8. Anonymous12/8/14 21:23

  musta tatska tuntu joteki samalta ku ois ollu hammaslääkäri:-D tai tuli joteki sellane fiilis ku mä ainanki pidin vaa kokoaja silmiä kii ja irvistin katolle ku se sattu mut toisaalta se sattu:-D mut tatskakipu on tosi vaikee selittää muille, been there done that.. ei sitä ymmärrä enneku ite ottaa ! mut ihasika makeet sun leimat!!!

  ReplyDelete
 9. Anonymous13/8/14 19:48

  Kuinka kauan mietit noita tatskoja ennen niiden ottamista? Mulla on elämässä aika isoja muutoksia edessä ja haluisin ottaa niiden muistoks jonkunnäkösen leiman mutta tää idea on ollu mielessä vasta jonkun kuukauden verran niin mietin että kadunkohan sitä sitte myöhemmin :--D

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!