2014/08/28

Pukkelpop festival

pkp7pkp1pkp4pkp2
pkp8
pkp5pkp10pkp9pkp6pkp3

Moikka! Päätinkin nyt sitten aloittaa näistä festarikuvista tän postailun, hope you like it! Kaikki nää on otettu mun kännykän kameralla sillä järkkäriä ei saanut tonne festarialueelle viedä. Ostin sitten sellasen kertakäyttö filmikameran, joten niitä kuvia on tulossa vielä myöhemmin kunhan ehdin sen filmin viedä teetätykseen. Kaikenkaikkiaan kyllä ihan mahtavat festarit ja kaikki meni ihan nappiin (lukuunottamatta sitä, että missattiin Vance Joy aikataulu sähläysten takia hehe...)

Say Loulou, Outcast, Clean Bandit, Janelle Monae ja monet muut veti kyllä uskomattoman hyvin ja fiilis oli jokaisella keikalle ihan katossa! Festariseuralaisessakaan ei ollu moittimista. Kirsikkana kakun päällä oli tietenkin se kauan odotettu Kooks, joka oli vielä parempi kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Olin kunnon riemuidiootti siellä keikalla eikä mun hymyn leveydellä ollu mitään rajaa..

Tänään ollaan siivoiltu, käyty kaupassa, käyty Shannaen koululla yhdellä luennolla, tehty ruokaa, käyty kuvailemassa ja nyt katotaan jotain Unelmian Poikamies ohjelmaa (huh huh mitä paskaa sanon minä! Siis kuka tommosta edes kattoo? hhahaha! :-D). Huomenna luvassa Brysseli kuvia -->

5 comments:

 1. Nää on ihan tajuttoman kivoja kuvia, ihana tunnelma!! Kysyisinki onks sulla puhelimessa joku millä muokkaat näitä, vai vasta koneella photarilla? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo mä muokkasin nää ennenku laitoin koneelle, afterlight on kyseisen sovelluksen nimi (maksaa muistaakseni jonkun euron tai jotain ja se on tosi hyvä!) :-)

   Delete
 2. Ihania kuvia! Aioin just kysyä et millä oot muokannu nää, mut edellisessä kommentissa vastasitkin jo :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe joo joku muukin oli ilmeisesti miettiny asiaa :--)

   Delete
 3. oii miten tunnelmallisia kuvia, ihan täydellisiä!

  ReplyDelete

Kamerakalusto: Canon EOS 50d ja 50mm 1.4 objektiivi

-Käytän Photoshop CS 5 ohjelmaa kuvien käsittelyyn!